македонски » хрватски   Продавници


53 [педесет и три]

Продавници

-

+ 53 [pedeset i tri]

+ Trgovine

53 [педесет и три]

Продавници

-

53 [pedeset i tri]

Trgovine

Кликнете за да го видите текстот:   
македонскиhrvatski
Ние бараме спортска продавница. Tr----- t------- s------- o-----. +
Ние бараме месарница. Tr----- m------. +
Ние бараме аптека. Tr----- l-------. +
   
Би сакале имено да купиме една топка за фудбал. Na---- ž----- k----- n-------- l----. +
Би сакале имено да купиме салама. Na---- ž----- k----- s-----. +
Би сакале имено да купиме лекарства. Na---- ž----- k----- l-------. +
   
Бараме една спортска продавница, за да купиме една топка за фудбал. Tr----- t------- s------- o----- d- b---- k----- n-------- l----. +
Ние бараме месарница, за да купиме салама. Tr----- m------ d- b---- k----- s-----. +
Ние бараме аптека, за да купиме лекарства. Tr----- l------- d- b---- k----- l-------. +
   
Јас барам златар. Tr---- z------. +
Јас барам фото продавница. Tr---- f---------- r-----. +
Јас барам слаткарница. Tr---- s----------. +
   
Имено имам намера, да купам еден прстен. Na--------- n----- k----- p-----. +
Имено имам намера, да купам еден филм. Na--------- n----- k----- f---. +
Имено имам намера, да купам една торта. Na--------- n----- k----- t----. +
   
Јас барам златар, за да купам прстен. Tr---- z------ d- k---- p-----. +
Јас барам фото продавница, за да купам филм. Tr---- f---------- r----- d- k---- f---. +
Јас барам слаткарница, за да купам торта. Tr---- s---------- d- k---- t----. +