македонски » унгарски   Продавници


53 [педесет и три]

Продавници

-

53 [ötvenhárom]

Üzletek

53 [педесет и три]

Продавници

-

53 [ötvenhárom]

Üzletek

Кликнете за да го видите текстот:   
македонскиmagyar
Ние бараме спортска продавница. Ke------ e-- s-----------.
Ние бараме месарница. Ke------ e-- h------.
Ние бараме аптека. Ke------ e-- g-------------.
   
Би сакале имено да купиме една топка за фудбал. Ug----- e-- f----------- a------ v----.
Би сакале имено да купиме салама. Ug----- s------- a------ v----.
Би сакале имено да купиме лекарства. Ug----- g------------ a------ v----.
   
Бараме една спортска продавница, за да купиме една топка за фудбал. Ke------ e-- s------------ h--- e-- f----------- v------.
Ние бараме месарница, за да купиме салама. Ke------ e-- h------- h--- s------- v------.
Ние бараме аптека, за да купиме лекарства. Ke------ e-- g-------------- h--- g------------ v------.
   
Јас барам златар. Ke----- e-- é---------.
Јас барам фото продавница . Ke----- e-- f--------- ü------.
Јас барам слаткарница. Ke----- e-- c---------.
   
Имено имам намера, да купам еден прстен. Ug----- e-- g----- s---------- v----.
Имено имам намера, да купам еден филм. Ug----- e-- f----- s---------- v----.
Имено имам намера, да купам една торта. Ug----- e-- t----- s---------- v----.
   
Јас барам златар, за да купам прстен. Ke----- e-- é---------- h--- v----- e-- g-----.
Јас барам фото продавница, за да купам филм. Ke----- e-- f--------- ü------- h--- v----- e-- f-----.
Јас барам слаткарница, за да купам торта. Ke----- e-- c---------- h--- v----- e-- t-----.