македонски » индонезиски   Продавници


53 [педесет и три]

Продавници

-

53 [lima puluh tiga]

Toko

53 [педесет и три]

Продавници

-

53 [lima puluh tiga]

Toko

Кликнете за да го видите текстот:   
македонскиbahasa Indonesia
Ние бараме спортска продавница. Ka-- m------ s----- t--- p-------- o-------.
Ние бараме месарница. Ka-- m------ s----- t--- d-----.
Ние бараме аптека. Ka-- m------ s----- a-----.
   
Би сакале имено да купиме една топка за фудбал. Ka-- i---- m------ s----- b--- k---.
Би сакале имено да купиме салама. Ka-- i---- m------ s-----.
Би сакале имено да купиме лекарства. Ka-- i---- m------ o----------.
   
Бараме една спортска продавница, за да купиме една топка за фудбал. Ka-- m------ t--- p-------- o------- u---- m------ b--- k---.
Ние бараме месарница, за да купиме салама. Ka-- m------ t--- d----- u---- m------ s-----.
Ние бараме аптека, за да купиме лекарства. Ka-- m------ a----- u---- m------ o----------.
   
Јас барам златар. Sa-- m------ t--- p--------.
Јас барам фото продавница . Sa-- m------ t--- p-------- f---.
Јас барам слаткарница. Sa-- m------ s----- t--- k--.
   
Имено имам намера, да купам еден прстен. Sa-- b-------- m------ s----- c-----.
Имено имам намера, да купам еден филм. Sa-- b-------- m------ s----- f---.
Имено имам намера, да купам една торта. Sa-- b-------- m------ k-- t--.
   
Јас барам златар, за да купам прстен. Sa-- m------ s----- t--- p-------- u---- m------ s----- c-----.
Јас барам фото продавница, за да купам филм. Sa-- m------ s----- t--- p-------- f--- u---- m------ s----- f---.
Јас барам слаткарница, за да купам торта. Sa-- m------ s----- t--- k-- u---- m------ k-- t--.