македонски » јапонски   Споредни реченици со дали


93 [деведесет и три]

Споредни реченици со дали

-

93 [九十三]
93 [Kyūjūsan]

副文
fukubun

93 [деведесет и три]

Споредни реченици со дали

-

93 [九十三]
93 [Kyūjūsan]

副文
fukubun

Кликнете за да го видите текстот:   
македонски日本語
Незнам, дали тој ме сака. 彼が---------------
k--- g- w------ o a------ i-- n- k- w--------.
Незнам, дали тој ќе се врати. 彼が-------------
k--- g- m------ k--- n- k- w--------.
Незнам, дали тој ќе ме побара. 彼が--------------
k--- g- d---- s---- k--- n- k- w--------.
   
Дали тој навистина ме сака? 彼は------------
k--- w- w------ o a------ i-- n- k------?
Дали тој навистина ќе се врати? 彼は----------
k--- w- m------ k--- n- k------?
Дали тој навистина ќе ме побара? 彼は-----------
k--- w- d---- s---- k--- n- k------?
   
Се прашувам, дали тој мисли на мене? 彼は------------------
k--- w- w------ n- k--- o o----- i-- n- k- t- o-------.
Се прашувам, дали тој има некоја друга? 彼に------------------
k--- n- w- h--- n- o--------- g- i-- n--- w- t- o-------.
Се прашувам, дали лаже? 彼は-----------------
k--- w- u-- o t----- i-- n--- w- t- o-------.
   
Дали тој навистина мисли на мене? 彼は---------------
k--- w- w------ n- k--- o o----- i-- n- k------?
Дали тој навистина има некоја друга? 彼に--------------
k--- n- w- h--- n- o--------- g- i-- n- k------?
Дали тој навистина ја кажува вистината? 彼は------------------
k--- w-- h---- n- k--- o i--- k----- n- k------?
   
Се сомневам, дали навистина му се допаѓам. 彼が----------------------
k--- g- h------ w------ n- k--- o s----- n- k-- g---- n- o-------.
Се сомневам, дали ќе ми пише. 彼が---------------------
k--- g- w------ n- t----- o k---- k----- n- k- g---- n- o-------.
Се сомневам, дали ќе се ожени со мене. 彼が-------------------
k--- g- w------ t- k----- s---- k----- n- k- g---- n- o-------.
   
Дали му се навистина допаѓам? 彼は----------------
k--- w- h------ w------ n- k--- o s----- n- k------?
Дали тој навистина ќе ми пише? 彼は----------------
k--- w- w------ n- t----- o k---- k----- n- k------?
Дали тој навистина ќе се ожени со мене? 彼は--------------
k--- w- w------ t- k----- s---- k----- n- k------?