македонски » литвански   Во дискотека


46 [четириесет и шест]

Во дискотека

-

46 [keturiasdešimt šeši]

Diskotekoje

46 [четириесет и шест]

Во дискотека

-

46 [keturiasdešimt šeši]

Diskotekoje

Кликнете за да го видите текстот:   
македонскиlietuvių
Дали е слободно ова место? Ar š- v---- l----- / A- č-- l-----?
Смеам ли да седнам покрај вас? Ar g---- p--- j--- a--------?
Со задоволство. Pr----.
   
Како ви се допаѓа музиката? Ka-- j--- p------ m-----?
Малку е прегласна. Tr----- p-- g------.
Но групата свири сосема добро. Be- g---- g---- l---- g----.
   
Често ли сте овде? Ar (j--) č-- d----- l-------?
Не, ова е прв пат. Ne- p---- k----.
Не сум бил / била овде никогаш. (A-) č-- d-- n------ n------.
   
Танцувате ли? Ar (j--) š-----? / P-------?
Можеби подоцна. Ga- v-----.
Јас не умеам да танцувам така добро. Aš n----- š---.
   
Тоа е сосема едноставно. Vi--- n------.
Јас ќе ви покажам. Aš j--- p--------.
Не, подобро друг пат. Ne- g----- k--- k----.
   
Чекате ли некого? Ar (j--) k- n--- l-------?
Да, мојот пријател. Ta--- (s---) d-----.
Еве го позади, доаѓа! Št-- j-- a-----!