македонски » холандски   Продавници


53 [педесет и три]

Продавници

-

+ 53 [drieënvijftig]

+ Winkels

53 [педесет и три]

Продавници

-

53 [drieënvijftig]

Winkels

Кликнете за да го видите текстот:   
македонскиNederlands
Ние бараме спортска продавница. Wi- z----- e-- s----------. +
Ние бараме месарница. Wi- z----- e-- s-------. +
Ние бараме аптека. Wi- z----- e-- a-------. +
   
Би сакале имено да купиме една топка за фудбал. Wi- w----- n------- e-- v------ k----. +
Би сакале имено да купиме салама. Wi- w----- n------- s----- k----. +
Би сакале имено да купиме лекарства. Wi- w----- n------- m--------- k----. +
   
Бараме една спортска продавница, за да купиме една топка за фудбал. Wi- z----- e-- s---------- o- e-- v------ t- k----. +
Ние бараме месарница, за да купиме салама. Wi- z----- e-- s------- o- s----- t- k----. +
Ние бараме аптека, за да купиме лекарства. Wi- z----- e-- a------- o- m--------- t- k----. +
   
Јас барам златар. Ik z--- e-- j-------. +
Јас барам фото продавница. Ik z--- e-- f---------. +
Јас барам слаткарница. Ik z--- e-- b-------------. +
   
Имено имам намера, да купам еден прстен. Ik b-- n------- v-- p--- e-- r--- t- k----. +
Имено имам намера, да купам еден филм. Ik b-- n------- v-- p--- e-- f------ t- k----. +
Имено имам намера, да купам една торта. Ik b-- n------- v-- p--- e-- t---- t- k----. +
   
Јас барам златар, за да купам прстен. Ik z--- e-- j------- o- e-- r--- t- k----. +
Јас барам фото продавница, за да купам филм. Ik z--- e-- f--------- o- e-- f------ t- k----. +
Јас барам слаткарница, за да купам торта. Ik z--- e-- b------------- o- e-- t---- t- k----. +