македонски » полски   Во дискотека


46 [четириесет и шест]

Во дискотека

-

+ 46 [czterdzieści sześć]

+ Na dyskotece

46 [четириесет и шест]

Во дискотека

-

46 [czterdzieści sześć]

Na dyskotece

Кликнете за да го видите текстот:   
македонскиpolski
Дали е слободно ова место? Cz- t- m------ j--- w----? +
Смеам ли да седнам покрај вас? Cz- m--- s-- d- p--- / p--- p--------? +
Со задоволство. Do----. +
   
Како ви се допаѓа музиката? Ja- p----- s-- p--- / p--- t- m-----? +
Малку е прегласна. Je-- t----- z- g-----. +
Но групата свири сосема добро. Al- t-- z----- g-- c------ d-----. +
   
Често ли сте овде? Cz- c----- p-- / p--- t- b---? +
Не, ова е прв пат. Ni-- j----- t- p------- r--. +
Не сум бил / била овде никогаш. Wc------- t- n---- n-- b---- / b----. +
   
Танцувате ли? Za------ p-- / p---? +
Можеби подоцна. Mo-- p------. +
Јас не умеам да танцувам така добро. Ni- u---- z--- d----- t------. +
   
Тоа е сосема едноставно. To j--- c------ p-----. +
Јас ќе ви покажам. Po---- p--- / p---. +
Не, подобро друг пат. Ni-- m--- i---- r----. +
   
Чекате ли некого? Cz--- p-- / p--- n- k----? +
Да, мојот пријател. Ta- n- p----------. / T--- n- m----- c-------. +
Еве го позади, доаѓа! O, w------ i----! +