македонски » полски   Продавници


53 [педесет и три]

Продавници

-

+ 53 [pięćdziesiąt trzy]

+ Sklepy

53 [педесет и три]

Продавници

-

53 [pięćdziesiąt trzy]

Sklepy

Кликнете за да го видите текстот:   
македонскиpolski
Ние бараме спортска продавница. Sz----- s----- s---------. +
Ние бараме месарница. Sz----- s----- m-------. +
Ние бараме аптека. Sz----- a-----. +
   
Би сакале имено да купиме една топка за фудбал. Ch---------- / C----------- k---- p---- n----. +
Би сакале имено да купиме салама. Ch---------- / C----------- k---- s-----. +
Би сакале имено да купиме лекарства. Ch---------- / C----------- k---- l--------. +
   
Бараме една спортска продавница, за да купиме една топка за фудбал. Sz----- s----- s---------- b- k---- p---- n----. +
Ние бараме месарница, за да купиме салама. Sz----- s----- m-------- b- k---- s-----. +
Ние бараме аптека, за да купиме лекарства. Sz----- a------ b- k---- l--------. +
   
Јас барам златар. Sz---- j-------. +
Јас барам фото продавница. Sz---- s----- f--------------. +
Јас барам слаткарница. Sz---- c-------. +
   
Имено имам намера, да купам еден прстен. Ma- z----- k---- p----------. +
Имено имам намера, да купам еден филм. Ma- z----- k---- f---. +
Имено имам намера, да купам една торта. Ma- z----- k---- t---. +
   
Јас барам златар, за да купам прстен. Sz---- j-------- b- k---- p----------. +
Јас барам фото продавница, за да купам филм. Sz---- s----- f--------------- b- k---- f---. +
Јас барам слаткарница, за да купам торта. Sz---- c-------- b- k---- t---. +