македонски » português BR   Продавници


53 [педесет и три]

Продавници

-

53 [cinquenta e três]

Lojas

53 [педесет и три]

Продавници

-

53 [cinquenta e três]

Lojas

Кликнете за да го видите текстот:   
македонскиportuguês BR
Ние бараме спортска продавница. Nó- e------ p--------- p-- u-- l--- d- a------ e---------.
Ние бараме месарница. Nó- e------ p--------- p-- u- a------.
Ние бараме аптека. Nó- e------ p--------- p-- u-- f-------.
   
Би сакале имено да купиме една топка за фудбал. Po---- q------- c------ u-- b--- d- f------.
Би сакале имено да купиме салама. Po---- q------- c------ u- s-----.
Би сакале имено да купиме лекарства. Po---- q------- c------ m-----------.
   
Бараме една спортска продавница, за да купиме една топка за фудбал. Nó- e------ p--------- p-- u-- l--- d- a------ e--------- p--- c------ u-- b--- d- f------.
Ние бараме месарница, за да купиме салама. Nó- e------ p--------- p-- a------ p--- c------ u- s-----.
Ние бараме аптека, за да купиме лекарства. Nó- e------ p--------- p-- u-- f------- p--- c------ m-----------.
   
Јас барам златар. Es--- p--------- u-- j--------.
Јас барам фото продавница . Es--- p--------- u-- l--- d- f----------.
Јас барам слаткарница. Es--- p--------- u-- p---------.
   
Имено имам намера, да купам еден прстен. Eu p------- c------ u- a---.
Имено имам намера, да купам еден филм. Eu p------- c------ u- r--- d- f----.
Имено имам намера, да купам една торта. Eu p------- c------ u-- t----.
   
Јас барам златар, за да купам прстен. Es--- p--------- u-- j-------- p--- c------ u- a---.
Јас барам фото продавница, за да купам филм. Es--- p--------- u-- l--- d- f---------- p--- c------ u- r--- d- f----.
Јас барам слаткарница, за да купам торта. Es--- p--------- u-- c---------- p--- c------ u-- t----.