македонски » урду   Продавници


53 [педесет и три]

Продавници

-

‫53 [ترپن]‬
tirappan

‫دکانیں‬
dukanen

53 [педесет и три]

Продавници

-

‫53 [ترپن]‬
tirappan

‫دکانیں‬
dukanen

Кликнете за да го видите текстот:   
македонскиاردو
Ние бараме спортска продавница. ‫ہ- ک----- ک- س---- ک- د--- ت--- ک- ر-- ہ---
h-- k----- k- s----- k- d----- t------ k-- r---- h--n
Ние бараме месарница. ‫ہ- گ--- ک- د--- ت--- ک- ر-- ہ---
h-- g---- k- d----- t------ k-- r---- h--n
Ние бараме аптека. ‫ہ- د---- ک- د---- ت--- ک- ر-- ہ---
h-- d---- k- d----- t------ k-- r---- h--n
   
Би сакале имено да купиме една топка за фудбал. ‫ہ- ا-- ف- ب-- خ----- چ---- ہ---
h-- a-- f--- b--- k-------- c------ h--n
Би сакале имено да купиме салама. ‫ہ- س---- خ----- چ---- ہ---
h-- s----- k-------- c------ h--n
Би сакале имено да купиме лекарства. ‫ہ- د---- خ----- چ---- ہ---
h-- d---- k-------- c------ h--n
   
Бараме една спортска продавница, за да купиме една топка за фудбал. ‫ہ- ف- ب-- خ----- ک- ل-- ک----- ک- د---- ت--- ک- ر-- ہ---
h-- k----- k- d----- t------ k-- r---- h--- f--- b--- k------- k- l--e
Ние бараме месарница, за да купиме салама. ‫ہ- س---- خ----- ک- ل-- گ--- ک- د---- ت--- ک- ر-- ہ---
h-- k---- k- d----- t------ k-- r---- h--- s----- k------- k- l--e
Ние бараме аптека, за да купиме лекарства. ‫ہ- د---- خ----- ک- ل-- د---- ک- د---- ت--- ک- ر-- ہ---
h-- d---- k- d----- t------ k-- r---- h--- d---- k------- k- l--e
   
Јас барам златар. ‫م-- س--- ک- ت--- ک- ر-- ہ---
m--- s----- k- t------ k-- r--- h-n
Јас барам фото продавница. ‫م-- ف--- ش-- ت--- ک- ر-- ہ---
m--- p---- s--- t------ k-- r--- h-n
Јас барам слаткарница. ‫م-- ب---- / م----- ک- د---- ت--- ک- ر-- ہ---
m--- m----- k- d----- t------ k-- r--- h-n
   
Имено имам намера, да купам еден прстен. ‫م--- ا---- ا-- ا------ خ----- ک- ہ--
m--- i----- a-- a------ k------- k- h-i
Имено имам намера, да купам еден филм. ‫م--- ا---- ا-- ف-- خ----- ک- ہ--
m--- i----- a-- f--- k------- k- h-i
Имено имам намера, да купам една торта. ‫م--- ا---- ا-- پ----- خ----- ک- ہ--
m--- i----- a-- p----- k------- k- h-i
   
Јас барам златар, за да купам прстен. ‫م-- ا------ خ----- ک- ل-- س--- ک- ت--- ک- ر-- ہ---
m--- s----- k- t------ k-- r--- h-- a------ k------- k- l--e
Јас барам фото продавница, за да купам филм. ‫م-- ف-- خ----- ک- ل-- ف--- ش-- ت--- ک- ر-- ہ---
m--- p---- s--- t------ k-- r--- h-- f--- k------- k- l--e
Јас барам слаткарница, за да купам торта. ‫م-- پ----- خ----- ک- ل-- ب---- / م----- ک- د---- ت--- ک- ر-- ہ---
m--- m----- k- d----- t------ k-- r--- h-- p----- k------- k- l--e