македонски » виетнамски   Во зоолошка градина


43 [четириесет и три]

Во зоолошка градина

-

43 [Bốn mươi ba]

Ở sở thú

43 [четириесет и три]

Во зоолошка градина

-

43 [Bốn mươi ba]

Ở sở thú

Кликнете за да го видите текстот:   
македонскиTiếng Việt
Таму е зоолошката градина. Sở t-- ở k--. +
Таму се жирафите. Co- h--- c-- c- ở k--. +
Каде се мечките? Nh--- c-- g-- ở đ--? +
   
Каде се слоновите? Nh--- c-- v-- ở đ--? +
Каде се змиите? Nh--- c-- r-- ở đ--? +
Каде се лавовите? Nh--- c-- s- t- ở đ--? +
   
Јас имам еден фотоапарат. Tô- c- m-- m-- c--- ả--. +
Имам исто така и една филмска камера. Tô- c--- c- m-- m-- q--- p---. +
Каде има батерија? Pi- ở đ--? +
   
Каде се пингвините? Ở đ-- c- c--- c--- c--? +
Каде се кенгурите? Ở đ-- c- c-- c---- t--? +
Каде се носорозите? Ở đ-- c- c-- t- g---? +
   
Каде има тоалет? Nh- v- s--- ở đ-- v--? +
Таму има кафуле. Ở k-- c- m-- q--- c- p--. +
Таму има ресторан. Ở k-- c- m-- q--- ă-. +
   
Каде се камилите? Nh--- c-- l-- đ- ở đ--? +
Каде се горилата и зебрите? Nh--- c-- đ--- ư-- v- n---- c-- n--- v-- ở đ--? +
Каде се тигровите и крокодилите? Nh--- c-- h- v- n---- c-- c- s-- ở đ--? +