Shqip » Çerkezisht   Bёj pazarin


51 [pesёdhjetёenjё]

Bёj pazarin

-

51 [шъэныкъорэ зырэ]
51 [shjenykorje zyrje]

Щэфэн
Shhjefjen

51 [pesёdhjetёenjё]

Bёj pazarin

-

51 [шъэныкъорэ зырэ]
51 [shjenykorje zyrje]

Щэфэн
Shhjefjen

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipадыгабзэ
Dua tё shkoj nё bibliotekё. Тх------------ с------- с----.
T------------ s-------- s----.
Dua tё shkoj nё librari. Тх------ т------ с------- с----.
T--------- t------- s-------- s----.
Dua tё shkoj te kioska. Гъ--------- к------ с------- с----.
G-------------- k------ s-------- s----.
   
Dua tё marr hua njё libёr. Сэ т---- х----- к--------- с----.
S-- t--- h------ k------------ s----.
Dua tё blej njё libёr. Сэ т---- с------- с----.
S-- t--- s----------- s----.
Dua tё blej njё gazetё. Сэ г----- с------- с----.
S-- g----- s----------- s----.
   
Dua tё shkoj nё bibliotekё tё marr njё libёr. Тх------------ с--------- т---- к-------- с----.
T------------ s--------- t--- k-------- s----.
Dua tё shkoj nё librari tё blej njё libёr. Тх------ т------ с--------- т---- к---------- с----.
T--------- t------- s--------- t--- k-------------- s----.
Dua tё shkoj te kioska pёr tё blerё njё gazetё. Гъ---------- с--------- г----- к---------- с----.
G-------------- s--------- g----- k-------------- s----.
   
Dua tё shkoj te okulisti. Нэ----- д--- с------- с----.
N-------- d----- s-------- s----.
Dua tё shkoj nё supermarket. Су----------- с------- с----.
S------------ s-------- s----.
Dua tё shkoj te furra e bukёs. Хь------------ с------- с----.
H--------------- s-------- s----.
   
Dua tё blej syze. Нэ------- к---------- с----.
N---------- k-------------- s----.
Dua tё blej fruta dhe perime. Пк-------------------- х------------ к---------- с----.
P------------------------- h---------------- k-------------- s----.
Dua tё blej simite dhe bukё. Хь------------------- х--------- к---------- с----.
H------------------------ h--------- k-------------- s----.
   
Dua tё shkoj te okulisti pёr tё blerё syze. Нэ----- д--- с--------- н-------- к---------- с----.
N-------- d----- s--------- n---------- k-------------- s----.
Dua tё shkoj nё supermarket pёr tё blerё fruta dhe perime. Ту----- с----- п--------------------- х------------ к----------.
T------- s----- p------------------------- h---------------- k--------------.
Dua tё shkoj te furra e bukёs pёr tё blerё simite dhe bukё. Хь------------ с----- х-------------------- х--------- к----------.
H--------------- s----- h------------------------ h--------- k--------------.