Shqip » Afrikanisht   Pyes pёr rrugёn


40 [dyzet]

Pyes pёr rrugёn

-

40 [veertig]

Aanwysings vra

40 [dyzet]

Pyes pёr rrugёn

-

40 [veertig]

Aanwysings vra

Kliko për të parë tekstin:   
ShqipAfrikaans
Mё falni! Ve------ m-!
A mund tё mё ndihmoni? Ka- u m- h---?
Ku ndodhet ndonjё restorant i mirё kёtu? Wa-- i- d--- ’- g---- r--------- h---?
   
Ecni majtas, nё qoshe. U g--- l---- o- d-- h---.
Ecni pastaj pak drejt. Da- h-- u r----- v-- ’- r-----.
Ecni pastaj 100 metra djathtas. Da- h-- u r--- v-- ’- h------ m----.
   
Mund tё merrni dhe autobusin. U k-- o-- d-- b-- n---.
Mund tё merrni dhe tramvajin. U k-- o-- d-- t--- n---.
Mund tё udhёtoni dhe mbrapa meje. U k-- o-- m--- e-------- a---- m- a-- r-.
   
Si mund tё shkoj nё stadium? Ho- k-- e- b- d-- s------------?
Kaloni urёn! St--- d-- b--- o--!
Kaloni tunelin! Ga-- d--- d-- t-----!
   
Udhёtoni deri te semafori i tretё. Ry t-- b- d-- d---- v----------.
Kthehuni pastaj nё rrugёn e parё djathtas. Dr--- b- d-- e----- s----- r---.
Udhёtoni pastaj drejt deri te kryqёzimi tjetёr. Ho- r----- t-- b- d-- v------- k-------.
   
Mё falni, si mund tё shkoj nё aeroport? Ve------ m-- h-- k-- e- b- d-- l------?
Mё mirё merrni metronё. Di- i- b---- o- m-- d-- t---- t- g---.
Udhёtoni deri te stacioni i fundit. U r- e-------- t-- d-- l----- s-----.