Shqip » Amharisht   Persona


1 [njё]

Persona

-

1 [አንድ]
1 [ānidi]

ሰዎች /ህዝብ
sewochi /hizibi

1 [njё]

Persona

-

1 [አንድ]
1 [ānidi]

ሰዎች /ህዝብ
sewochi /hizibi

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipአማርኛ
unё እኔ
i-ē
unё dhe ti እኔ እ- አ--/ቺ
i-- i-- ā----/c-ī
ne tё dy እኛ ሁ-----
i--- h-----------i
   
ai እሱ
i-u
ai dhe ajo እሱ እ- እ-
i-- i-- i--a
ata tё dy እነ- ሁ---
i---- h------i
   
burri ወን-
w----i
gruaja ሴት
s--i
fёmija ልጅ
l--i
   
njё familje ቤተ--
b------i
familja ime የኔ ቤ---
y--- b------i
Familja ime ёshtё kёtu. ቤተ-- እ-- ና---
b------- i---- n------።
   
Unё jam kёtu. እኔ እ-- ነ--
i-- i---- n----።
Ti je kёtu. አን-/አ-- እ-- ነ-/ነ--
ā----/ā----- i---- n---/n----።
Ai ёshtё kёtu dhe ajo ёshtё kёtu. እሱ እ-- ነ- እ- እ- እ-- ና--
i-- i---- n--- i-- i--- i---- n---።
   
Ne jemi kёtu. እኛ እ-- ነ--
i--- i---- n---።
Ju jeni kёtu. እና-- እ-- ና---
i------ i---- n------።
Ata janё tё gjithё kёtu. እነ- ሁ-- እ-- ና---
i---- h----- i---- n------።