Shqip » Amharisht   Dje – sot – nesёr


10 [dhjetё]

Dje – sot – nesёr

-

10 [አስር]
10 [āsiri]

ትላንት ፤ ዛሬ ፤ ነገ
tilaniti ፤ zarē ፤ nege

10 [dhjetё]

Dje – sot – nesёr

-

10 [አስር]
10 [āsiri]

ትላንት ፤ ዛሬ ፤ ነገ
tilaniti ፤ zarē ፤ nege

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipአማርኛ
Dje ishte e shtunё. ትላ--- ቅ-- ነ---
t--------- k------ n-----።
Dje isha nё kinema. ትላ--- ፊ-- ቤ- ነ-----
t--------- f----- b--- n----------።
Filmi ishte interesant. ፊል- አ-- ነ---
f----- ā----- n-----።
   
Sot ёshtё e dielё. ዛሬ እ-- ነ--
z--- i---- n---።
Sot nuk punoj. ዛሬ እ- አ-----
z--- i-- ā--------።
Po rri nё shtёpi. እኔ ቤ- ው-- ነ- የ------
i-- b--- w------ n--- y-------------።
   
Nesёr ёshtё e hёnё. ነገ ሰ- ነ- ።
n--- s---- n--- ።
Nesёr do tё punoj pёrsёri. እኔ ነ- እ---- ስ- እ-----
i-- n--- i-------- s--- i--------።
Unё punoj nё zyrё. እኔ ቢ- ው-- ነ- የ-----
i-- b--- w------ n--- y---------።
   
Kush ёshtё ky? ያ ማ- ነ--/ ያ- ማ- ና-?
y- m--- n----/ y---- m--- n---?
Ky ёshtё Peteri. ያ ፔ-- ነ--
y- p----- n---።
Peteri ёshtё student. ፔተ- ተ-- ነ--
p----- t----- n---።
   
Kush ёshtё kjo? ያቺ ማ- ና-?/ ያ ማ- ነ--
y---- m--- n---?/ y- m--- n---?
Kjo ёshtё Marta. ያቺ ማ-- ና--
y---- m----- n---።
Marta ёshtё sekretare. ማር- ፀ-- ና--
m----- t--------- n---።
   
Petri dhe Marta janё shokё. ፔተ- እ- ማ-- ጋ----- ና---
p----- i-- m----- g-------------- n------።
Petri ёshtё shoku i Martёs. ፔተ- የ--- ጋ-- ነ--
p----- y------- g------ n---።
Marta ёshtё shoqja e Peterit. ማር- የ--- ጋ-- ና--
m----- y------- g------ n---።