Shqip » Amharisht   Muajt


11 [njёmbёdhjetё]

Muajt

-

11 [አስራ አንድ]
11 [āsira ānidi]

ወሮች
werochi

11 [njёmbёdhjetё]

Muajt

-

11 [አስራ አንድ]
11 [āsira ānidi]

ወሮች
werochi

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipአማርኛ
janar ጥር
t---i
shkurt የካ--
y------i
mars መጋ--
m------i
   
prill ሚያ--
m------a
maj ግን--
g------i
qershor ሰኔ
s--ē
   
Kёto janё gjashtё muaj. እነ-- ስ--- ወ-- ና---
i------ s------- w------ n------።
janar, shkurt, mars, ጥር ፤ የ--- ፤ መ---
t---- ፤ y------- ፤ m------i
prill, maj dhe qershor. ሚያ-- ፤ ግ--- ፤ ሰ-
m------- ፤ g------- ፤ s--ē
   
korriku ሐም-
h-----ē
gushti ነሐ-
n-----ē
shtatori መስ---
m--------i
   
tetori ጥቅ--
t--------i
nёntori ህዳ-
h----i
dhjetori ታህ--
t------i
   
Edhe kёto janё gjashtё muaj. እነ--- ስ--- ወ-- ና---
i-------- s------- w------ n------።
korrik, gusht, shtator ሐም- ፤ ነ-- ፤ መ----
h------ ፤ n------ ፤ m--------i
tetor, nёntor dhe dhjetor. ጥቅ--- ህ-- ፤ ታ---
t---------- h----- ፤ t------i