Shqip » Amharisht   Mёsoj gjuhё tё huaja


23 [njёzetetre]

Mёsoj gjuhё tё huaja

-

23 [ሃያ ሶስት]
23 [haya sositi]

የውጭ ቋንቋዎችን መማር
yewich’i k’wanik’wawochini memari

23 [njёzetetre]

Mёsoj gjuhё tё huaja

-

23 [ሃያ ሶስት]
23 [haya sositi]

የውጭ ቋንቋዎችን መማር
yewich’i k’wanik’wawochini memari

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipአማርኛ
Ku keni mёsuar spanjisht? የት ነ- እ---- የ----?
y--- n--- i--------- y---------?
A dini portugalisht? ፖር----- መ--- ይ---?
p-------------- m------- y--------?
Po, di dhe pak italisht. አዎ- ጥ-- ጣ----- ጭ-- እ-----
ā--- t------- t------------- c------- i---------።
   
Mendoj se flisni shumё mirё. እን------ በ-- ጥ- ይ-----
i--------------- b------ t---- y---------።
Gjuhёt janё gati të ngjashme. ቋን--- በ-- ተ------ አ----
k-------------- b------ t------------- ā-------።
Mund t’ju kuptoj mirё. እኔ- ጥ- ይ----/ እ-----
i---- t---- y----------/ i--------።
   
Por tё flasёsh dhe tё shkruash ёshtё e vёshtirё. ግን መ---- መ-- ከ-- ነ--
g--- m--------- m------- k----- n---።
Bёj akoma shumё gabime. እስ- አ-- ብ- እ------
i---- ā---- b--- i----------።
Ju lutem mё korrigjoni. እባ-- ሁ- ጊ- ያ----
i------ h--- g--- y--------።
   
Shqiptimi juaj ёshtё mjaft i mirё. አነ---- ጥ- ነ--
ā---------- t---- n---።
Ju keni njё nuancë në shqiptim. ትን- ያ---- ዘ-- ች-- አ----
t------ y--------- z----- c------ ā------።
Dalloheni se nga vini. ከየ- እ---- ሰ- ማ-- ይ--- ።
k----- i--------- s--- m------ y-------- ።
   
Cila ёshtё gjuha juaj amtare? የአ- መ-- ቋ--- ም--- ነ-?
y----- m------ k----------- m------- n---?
A frekuentoni ndonjё kurs gjuhe? ቋን- እ---- ነ-?
k--------- i-------- n---?
Çfarё libri pёrdorni? የቱ- መ--- ነ- የ-----?
y----- m---------- n--- y-------------?
   
Nuk e di pёr momentin, se si quhet. ስሙ- አ-- ማ---- አ-----
s----- ā---- m--------- ā---------።
S’mё kujtohet titulli. ርእ- ሊ---- አ-----
r----- l----------- ā---------።
E kam harruar. እረ-------
i----------------።