Shqip » Amharisht   Nё tren


34 [tridhjetёekatёr]

Nё tren

-

34 [ሰላሣ አራት]
34 [selaša ārati]

ባቡር ላይ
baburi layi

34 [tridhjetёekatёr]

Nё tren

-

34 [ሰላሣ አራት]
34 [selaša ārati]

ባቡር ላይ
baburi layi

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipአማርኛ
A ёshtё ky treni pёr Berlin? ያ ባ-- ወ- በ--- ነ-?
y- b----- w--- b------- n---?
Kur niset treni? ባቡ- መ- ነ- የ----?
b----- m---- n--- y---------?
Kur arrin nё Berlin? ባቡ- መ- በ--- ይ----?
b----- m---- b------- y---------?
   
Mё falni, a mund tё kaloj? ይቅ--- ማ-- ይ------?
y--------- m----- y---------------?
Mё duket se ky ёshtё vendi im. ይሄ የ- መ--- እ---- አ-----
y--- y--- m---------- i-------- ā--------።
Mё duket se ju jeni ulur nё vendin tim. የተ---- የ-- ወ--- ላ- እ---- አ-----
y------------- y----- w------- l--- i-------- ā--------።
   
Ku ёshtё vagoni me shtretёr? የመ-- ፉ-- የ- ነ--
y-------- f----- y--- n---?
Vagoni me shtretёr ёshtё nё fund tё trenit. መተ-- ያ-- የ--- መ--- ላ- ነ-
m-------- y----- y------- m---------- l--- n--i
Ku ёshtё vagoni restorant? – Nё fillim. እና እ-- መ----- ፉ-- የ- ነ-? - ፊ- ላ-
i-- i---- m----------- f----- y--- n---? - f--- l--i
   
A mund tё fle poshtё? ከታ- መ--- እ----?
k------ m-------- i---------?
A mund tё fle nё mes? መሃ-- ላ- መ--- እ----?
m------- l--- m-------- i---------?
A mund tё fle lart? ከላ- መ--- እ----?
k----- m-------- i---------?
   
Kur arrijmё nё kufi? መቼ ነ- ወ- ድ--- የ------?
m---- n--- w--- d------- y-------------?
Sa zgjat udhёtimi pёr nё Berlin? በር-- ለ---- ም- ያ-- ጊ- ይ---?
b------- l--------- m--- y----- g--- y-------?
A ёshtё treni me vonesё? ባቡ- ዘ----?
b----- z---------?
   
A keni ndonjё gjё pёr tё lexuar? የሚ--- ነ-- አ---?
y--------- n----- ā------?
A mund tё marrёsh ndonjё gjё pёr tё ngrёnё dhe pirё kёtu? እዚ- ሰ- የ---- የ--- ማ--- ይ---?
i---- s--- y--------- y--------- m-------- y--------?
A mund tё mё zgjoni nё orёn 7.00? እባ-- 7፤00 ሰ-- ላ- ሊ----- ይ---?
i------ 7፤00 s----- l--- l-------------- y--------?