Shqip » Amharisht   Nё qendrën tregtare


52 [pesёdhjetёedy]

Nё qendrën tregtare

-

52 [ሃምሳ ሁለት]
52 [hamisa huleti]

በመገበያያ ስፍራ ውስጥ
bemegebeyaya sifira wisit’i

52 [pesёdhjetёedy]

Nё qendrën tregtare

-

52 [ሃምሳ ሁለት]
52 [hamisa huleti]

በመገበያያ ስፍራ ውስጥ
bemegebeyaya sifira wisit’i

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipአማርኛ
A shkojmё nё njё qendёr tregtare? ወደ ገ-- ማ--- እ----
w--- g----- m------- i------?
Dua tё bёj pazar. መገ--- አ----
m--------- ā-------።
Dua tё blej shumё gjёra. ብዙ መ--- እ------
b--- m------- i----------።
   
Ku janё artikujt e zyrave? የቢ- እ--- የ- አ-?
y----- i-------- y--- ā--?
Mё duhen zarfe dhe letra. ፖስ- እ- የ--- ወ--- እ------
p----- i-- y---------- w-------- i----------።
Mё duhen stilolapsa dhe lapsa kimikë me ngjyra. እስ---- እ- ፓ---- እ------
i---------- i-- p---------- i----------።
   
Ku janё mobiljet? የቤ- እ--- የ- አ-?
y----- i-------- y--- ā--?
Mё duhet njё dollap dhe njё komo. ቁም--- እ- መ--- እ------
k----------- i-- m------- i----------።
Mё duhet njё tavolinё shkrimi dhe njё raft. ጠረ-- እ- የ---- መ----- እ------
t--------- i-- y------------ m----------- i----------።
   
Ku janё lodrat? የመ--- እ--- የ- ና--?
y------------ i-------- y--- n------?
Mё duhet njё kukull dhe njё arush. አሻ---- እ- ቴ--- እ------
ā----------- i-- t------- i----------።
Mё duhet njё top dhe njё lojё shahu. ዳማ እ- ኳ- እ------
d--- i-- k---- i----------።
   
Ku ёshtё vegla e punёs? መፍ--- የ- ና--?
m----------- y--- n------?
Mё duhet njё çekiç dhe njё pincё. መዶ- እ- ፒ-- እ------
m------ i-- p----- i----------።
Mё duhet njё trapano dhe njё kaçavidё. መብ- እ- ብ-- መ-- እ------
m------ i-- b----- m------ i----------።
   
Ku janё bizhuteritё? የጌ---- ክ-- የ- ነ-?
y-------------- k----- y--- n---?
Mё duhet njё zinxhir dhe njё byzylyk. የአ--- ጌ- እ- አ--- እ------
y--------- g---- i-- ā------ i----------።
Mё duhet njё unazё dhe njё palё vёthё. የጣ- ቀ--- እ- የ-- ጌ- እ------
y------ k-------- i-- y----- g---- i----------።