Shqip » Amharisht   Lexoj dhe shkruaj


6 [gjashtё]

Lexoj dhe shkruaj

-

6 [ስድስት]
6 [sidisiti]

ማንበብ እና መጻፍ
manibebi ina mets’afi

6 [gjashtё]

Lexoj dhe shkruaj

-

6 [ስድስት]
6 [sidisiti]

ማንበብ እና መጻፍ
manibebi ina mets’afi

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipአማርኛ
Unё lexoj. እኔ አ-----
i-- ā--------።
Unё lexoj njё shkronjё. እኔ ፊ-- አ-----
i-- f----- ā--------።
Unё lexoj njё fjalё. እኔ ቃ- አ-----
i-- k---- ā--------።
   
Unё lexoj njё fjali. እኔ አ--- ነ-- አ-----
i-- ā------ n----- ā--------።
Une lexoj njё letёr. እኔ ደ--- አ-----
i-- d------- ā--------።
Une lexoj njё libёr. እኔ መ--- አ-----
i-- m---------- ā--------።
   
Unё lexoj. እኔ አ-----
i-- ā--------።
Ti lexon. አን-/አ-- ታ----/ ታ------
ā----/ā----- t---------/ t------------።
Ai lexon. እሱ ያ----
i-- y-------።
   
Unё shkruaj. እኔ እ-----
i-- i----------።
Unё shkruaj njё shkronjё. እኔ ፊ-- እ-----
i-- f----- i----------።
Unё shkruaj njё fjalё. እኔ ቃ- እ-----
i-- k---- i----------።
   
Unё shkruaj njё fjali. እኔ አ--- ነ-- እ-----
i-- ā------ n----- i----------።
Unё shkruaj njё letёr. እኔ ደ--- እ-----
i-- d------- i----------።
Unё shkruaj njё libёr. እኔ መ--- እ-----
i-- m---------- i----------።
   
Unё shkruaj. እኔ እ-----
i-- i----------።
Ti shkruan. አን-/አ-- ት----/ት------
ā----/ā----- t-----------/t--------------።
Ai shkruan. እሱ ይ----
i-- y---------።