Shqip » Amharisht   Mohore 1


64 [gjashtёdhjetёekatёr]

Mohore 1

-

64 [ስልሳ አራት]
64 [silisa ārati]

ተቃራኒ 1
tek’aranī 1

64 [gjashtёdhjetёekatёr]

Mohore 1

-

64 [ስልሳ አራት]
64 [silisa ārati]

ተቃራኒ 1
tek’aranī 1

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipአማርኛ
Nuk e kuptoj fjalёn. ቃሉ አ------
k---- ā-----------።
Nuk e kuptoj fjalinё. አረ-- ነ-- አ------
ā------ n----- ā-----------።
Nuk e kuptoj kuptimin. ትር-- አ------
t------- ā-----------።
   
mёsuesi መም--
m------u
A e kuptoni mёsuesin? መም--- ይ----?
m--------- y---------?
Po, e kuptoj mirё. አዎ ፤ ጥ- እ------
ā-- ፤ t---- i----------።
   
mёsuesja መም--
m-------a
A e kuptoni mёsuesen? መም--- ይ----?
m---------- y----------?
Po, e kuptoj mirё. አዎ ፤ ጥ- እ------
ā-- ፤ t---- i----------።
   
njerёzit ህዝ-
h----i
A i kuptoni njerёzit? ህዝ-- ይ----?
h------- y---------?
Jo, nuk i kuptoj dhe aq mirё. አይ ፤---- ጥ- አ-------
ā-- ፤------- t---- ā-------------።
   
shoqja ሴት ጋ--
s--- g-----a
A ke shoqe? ሴት ጋ-- አ---?
s--- g------ ā------?
Po, kam. አዎ ፤ አ---
ā-- ፤ ā-----።
   
e bija / vajza ሴት ል-
s--- l--i
A keni vajzё? ሴት ል- አ---?
s--- l--- ā------?
Jo, s’ kam. አይ ፤ የ----
ā-- ፤ y--------።