Shqip » Amharisht   mё duhet – dua


69 [gjashtёdhjetёenёntё]

mё duhet – dua

-

69 [ስልሳ ዘጠኝ]
69 [silisa zet’enyi]

አስፈላጊ (የግድ)– መፈለግ
āsifelagī (yegidi)– mefelegi

69 [gjashtёdhjetёenёntё]

mё duhet – dua

-

69 [ስልሳ ዘጠኝ]
69 [silisa zet’enyi]

አስፈላጊ (የግድ)– መፈለግ
āsifelagī (yegidi)– mefelegi

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipአማርኛ
Mё duhet njё krevat. አል- ያ------
ā---- y-------------i
Unё dua tё fle. መተ-- እ-----
m-------- i---------i
A ka njё krevat kёtu? እዚ- አ-- አ-?
i---- ā---- ā--?
   
Mё duhet njё llampё. መብ-- ያ------
m------- y-------------i
Unё dua tё lexoj. ማን-- እ-----
m------- i---------i
A ka njё llambё kёtu? እዚ- መ--- አ-?
i---- m------- ā--?
   
Mё duhet njё telefon. ስል- ያ------
s----- y-------------i
Dua tё marr nё telefon. ስል- መ--- እ-----
s----- m------- i---------i
A ka njё telefon kёtu? እዚ- ስ-- አ-?
i---- s----- ā--?
   
Mё duhet njё kamera. ካሜ- ያ------
k----- y-------------i
Dua tё fotografoj. ፎቶ---- እ-----
f----------- i---------i
A ka kёtu njё kamera? እዚ- ካ-- አ-?
i---- k----- ā--?
   
Mё duhet njё kompjuter. ኮም--- ያ------
k--------- y-------------i
Dua tё dёrgoj njё e-mail. ኢ---- መ-- እ-----
ī------- m----- i---------i
A ndodhet njё kompjuter kёtu? እዚ- ኮ---- አ-?
i---- k--------- ā--?
   
Mё duhet njё stilolaps. እስ---- ያ------
i---------- y-------------i
Dua tё shkruaj diçka. ጥቂ- ነ-- መ-- እ-----
t------- n----- m-------- i---------i
A ka kёtu njё copё letёr dhe njё stilolaps? እዚ- ወ--- እ- እ----- አ-?
i---- w-------- i-- i---------- ā--?