Shqip » Arabisht   Persona


1 [njё]

Persona

-

‫1 [واحد]‬
‫1 [wahd]‬

‫الأشخاص‬
‫al'ashkhas‬

1 [njё]

Persona

-

‫1 [واحد]‬
‫1 [wahd]‬

‫الأشخاص‬
‫al'ashkhas‬

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipالعربية
unё ‫أ---
‫---‬
unё dhe ti ‫أ-- و----
‫--- w-----‬
ne tё dy ‫ن-- ا-------
‫---- a---------‬
   
ai ‫ه--
‫--‬
ai dhe ajo ‫ه- و---
‫-- w---‬
ata tё dy ‫ك----- / ك-------
‫------- / k----------‬
   
burri ‫ا-----
‫-------‬
gruaja ‫ا------ / ا------
‫---------- / a-------‬
fёmija ‫ا---- / ا-----
‫------- / a-----‬
   
njё familje ‫ا-------
‫---------‬
familja ime ‫ع------
‫--------‬
Familja ime ёshtё kёtu. ‫ع----- ه--.‬
‫-------- h---‬
   
Unё jam kёtu. ‫أ-- ه--.‬
‫--- h---‬
Ti je kёtu. ‫أ-- ه--.‬
‫--- h---‬
Ai ёshtё kёtu dhe ajo ёshtё kёtu. ‫ه- ه-- و-- أ----.‬
‫-- h--- w--- a-----‬
   
Ne jemi kёtu. ‫ن-- ه--.‬
‫---- h---‬
Ju jeni kёtu. ‫أ--- / أ--- ه--.‬
‫------ / '----- h---‬
Ata janё tё gjithё kёtu. ‫ج----- ه--.‬
‫-------- h---‬