Shqip » Arabisht   Dje – sot – nesёr


10 [dhjetё]

Dje – sot – nesёr

-

‫10 [عشرة]‬
‫10 [eshirt]‬

‫أمس – اليوم – غدًا‬
‫ams - alyawm - ghdana‬

10 [dhjetё]

Dje – sot – nesёr

-

‫10 [عشرة]‬
‫10 [eshirt]‬

‫أمس – اليوم – غدًا‬
‫ams - alyawm - ghdana‬

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipالعربية
Dje ishte e shtunё. ‫ا------ ك-- ا----.‬
‫--------- k-- a------‬
Dje isha nё kinema. ‫ب----- ك--- ف- ا------.‬
‫------- k-- f- a--------‬
Filmi ishte interesant. ‫ك-- ا----- م-----.‬
‫--- a----- m-------‬
   
Sot ёshtё e dielё. ‫ا---- ه- ا----.‬
‫------ h- a------‬
Sot nuk punoj. ‫ا---- ل- أ---.‬
‫------ l- '-----‬
Po rri nё shtёpi. ‫س---- ف- ا----.‬
‫------- f- a-----‬
   
Nesёr ёshtё e hёnё. ‫غ--- ه- ا------.‬
‫------ h- a--------‬
Nesёr do tё punoj pёrsёri. ‫غ--- س---- ل----.‬
‫------ s------ l------‬
Unё punoj nё zyrё. ‫إ-- أ--- ف- م---.‬
‫----- '----- f- m-----‬
   
Kush ёshtё ky? ‫م- ه----
‫-- h----‬
Ky ёshtё Peteri. ‫ه-- ب---.‬
‫---- b-----‬
Peteri ёshtё student. ‫ب--- ط---.‬
‫----- t---‬
   
Kush ёshtё kjo? ‫م-- ه----
‫--- h-----‬
Kjo ёshtё Marta. ‫ه-- م----.‬
‫----- m----‬
Marta ёshtё sekretare. ‫م---- أ---- س-.‬
‫----- '------ s-‬
   
Petri dhe Marta janё shokё. ‫ب--- و----- أ-----.‬
‫----- w------ '--------‬
Petri ёshtё shoku i Martёs. ‫ب--- ص--- م----.‬
‫----- s---- m----‬
Marta ёshtё shoqja e Peterit. ‫م---- ص---- ب---.‬
‫----- s------ b---‬