Shqip » Arabisht   Nё shtёpi


17 [shtatёmbёdhjetё]

Nё shtёpi

-

‫17 [سبعة عشر]‬
‫17 [sbet eshr]‬

‫فى البيت / في المنزل‬
‫faa albayt / fi almunzal‬

17 [shtatёmbёdhjetё]

Nё shtёpi

-

‫17 [سبعة عشر]‬
‫17 [sbet eshr]‬

‫فى البيت / في المنزل‬
‫faa albayt / fi almunzal‬

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipالعربية
Kёtu ёshtё shtёpia jonё. ‫ه-------.‬
‫---------‬
Lart ёshtё çatia. ‫ا---- ف- ا-----.‬
‫-------- f- a------‬
Poshtё ёshtё bodrumi. ‫ا---- ف- ا-----.‬
‫----- f- a------‬
   
Mbrapa shtёpisё ёshtё kopshti. ‫خ-- ا----- ح----.‬
‫----- a------- h-------‬
Para shtёpisё nuk ka rrugё. ‫ل- ي-- ش--- أ--- ا-----.‬
‫-- y----- s----- '---- a-------‬
Pranё shtёpisё ka pemё. ‫ه--- أ---- ب---- ا-----.‬
‫---- '------ b------ a---------‬
   
Kjo ёshtё banesa ime. ‫ه-- ه- ش---.‬
‫----- h- s------‬
Kjo ёshtё kuzhina dhe banjoja. ‫و--- ا----- و------.‬
‫------ a-------- w--------‬
Atje ёshtё dhoma e ndenjes dhe dhoma e gjumit. ‫ه--- غ--- ا-----(ا------) و---- ا----.‬
‫---- g------ a-------(a----------) w-------- a------‬
   
Dera e shtёpisё ёshtё e mbyllur. ‫ب-- ا----- م---.‬
‫--- a------- m------‬
Por dritaret janё tё hapura. ‫ل-- ا------ م-----.‬
‫----- a---------- m--------‬
Sot ёshtё nxehtё. ‫ا---- ا--- ح--.‬
‫------ a----- h---‬
   
Ne shkojmё nё dhomёn e ndenjes. ‫ن--- ا--- إ-- غ--- ا-----.‬
‫------- a--- '----- g------ a------‬
Atje ёshtё njё divan dhe njё kolltuk. ‫ه--- ا---- و----.‬
‫---- a------ w--------‬
Uluni! ‫ت--- ب--------
‫-------- b--------‬
   
Atje ёshtё kompjuteri im. ‫ه--- ح-----.‬
‫---- h-----‬
Atje ёshtё magnetofoni im. ‫ه--- م----- ا------.‬
‫---- m-------- a---------‬
Televizori ёshtё i ri fare. ‫ج--- ا------ ج---.‬
‫---- a-------- j----‬