Shqip » Arabisht   Bisedё e shkurtёr 2


21 [njёzetenjё]

Bisedё e shkurtёr 2

-

‫21 [واحد وعشرون]‬
‫21 [wahd waeashrun]‬

‫محادثة قصيرة،رقم 2‬
‫mhadathat qasirt,rqm 2‬

21 [njёzetenjё]

Bisedё e shkurtёr 2

-

‫21 [واحد وعشرون]‬
‫21 [wahd waeashrun]‬

‫محادثة قصيرة،رقم 2‬
‫mhadathat qasirt,rqm 2‬

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipالعربية
Nga vini? ‫م- أ-- أ----
‫-- '--- '---‬
Nga Bazeli. ‫أ-- م- ب---.‬
‫--- m-- b---‬
Bazeli ndodhet nё Zvicёr. ‫ب--- ت-- ف- س-----.‬
‫----- t---- f- s------‬
   
A mund t’ju prezantoj me zotin Myler? ‫ا--- ل- أ- أ--- ل- ا---- م-----
‫---- l- '-- '----- l-- a---- m---‬
Ai ёshtё i huaj. ‫ه- أ----.‬
‫-- '------‬
Ai flet disa gjuhё. ‫إ-- ي---- ع--- ل---.‬
‫------ y--------- e--- l------‬
   
Ёshtё hera e parё qe jeni kёtu? ‫ه- ح---- ه-- ل--- م----
‫-- h------- h--- l------- m----‬
Jo, vitin e kaluar isha kёtu. ‫ل-- ك-- ه-- ف- ا---- ا-----.‬
‫--- k--- h--- f- a---- a-----‬
Por vetёm pёr njё javё. ‫و--- ل--- أ---- ف--.‬
‫------ l------- '----- f----‬
   
A ju pёlqen kёtu te ne? ‫أ------ ب----- ه----
‫---------- b-------- h---‬
Shumё mirё. Njerёzit janё tё sjellshёm. ‫ج---. ف----- ل----.‬
‫----- f------ l-------‬
Dhe natyra mё pёlqen shumё. ‫و------- ا------- ت----- أ----.‬
‫---------- a---------- t------- a-----‬
   
Çfarё profesioni keni? ‫م--------
‫--------‬
Jam pёrkthyes. ‫أ-- م----.‬
‫--- m--------‬
Unё pёrkthej libra. ‫إ-- أ---- ك----.‬
‫----- '--------- k-----‬
   
Vetёm jeni kёtu? ‫ه- ح---- ب----- ه----
‫-- h------- b--------- h---‬
Jo, gruaja ime / burri im ёshtё gjithashtu kёtu. ‫ل-- ز---- / ز--- ه-- أ----.‬
‫--- z------ / z--- h--- a-----‬
Dhe atje janё tё dy fёmijёt e mi. ‫و---- ط---- ا------.‬
‫------- t------ a-------‬