Shqip » Arabisht   Mёsoj gjuhё tё huaja


23 [njёzetetre]

Mёsoj gjuhё tё huaja

-

‫23 [ثلاثة وعشرون]‬
‫23 [thlatht waeashrun]‬

‫تعلم اللغات الأجنبية‬
‫tealm alllughat al'ajnabiat‬

23 [njёzetetre]

Mёsoj gjuhё tё huaja

-

‫23 [ثلاثة وعشرون]‬
‫23 [thlatht waeashrun]‬

‫تعلم اللغات الأجنبية‬
‫tealm alllughat al'ajnabiat‬

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipالعربية
Ku keni mёsuar spanjisht? ‫أ-- ت---- ا----------
‫---- t------- a--------‬
A dini portugalisht? ‫ه- ت---- ا--------- أ------
‫-- t--------- a------------- a-----‬
Po, di dhe pak italisht. ‫ن--- و----- ا-------- ق-----.‬
‫------- w----------- a---------- q------‬
   
Mendoj se flisni shumё mirё. ‫أ-- أ-- ت---- ب--- ج-- ل-----.‬
‫---- '----- t---------- b------ j---- l---------‬
Gjuhёt janё gati të ngjashme. ‫ا----- م------ إ-- ح- م-.‬
‫--------- m------- '----- h--- m-‬
Mund t’ju kuptoj mirё. ‫أ----- أ- أ----- ج----.‬
‫------- '--- '-------- j-----‬
   
Por tё flasёsh dhe tё shkruash ёshtё e vёshtirё. ‫ل-- ا----- و------- ف---- ص----.‬
‫----- a---------- w--------- f----- s------‬
Bёj akoma shumё gabime. ‫ل- أ--- أ---- ا----- م- ا------.‬
‫-- '---- '------- a------ m-- a---------‬
Ju lutem mё korrigjoni. ‫أ--- أ- ت--- ل- ف- ك- م--.‬
‫---- '--- t----- l- f- k- m------‬
   
Shqiptimi juaj ёshtё mjaft i mirё. ‫ن--- س--- ل-----.‬
‫----- s---- l----------‬
Ju keni njё nuancë në shqiptim. ‫ل-- ل--- ل--- ب----.‬
‫---- l----- l------- b-------‬
Dalloheni se nga vini. ‫ي----- ا---- أ- ي--- م- أ-- أ--.‬
‫-------- a----- '-- y----- m-- '--- '----‬
   
Cila ёshtё gjuha juaj amtare? ‫م- ه- ل--- ا-----
‫--- h- l------ a----‬
A frekuentoni ndonjё kurs gjuhe? ‫ه- أ-- م---- ف- د--- ل------
‫-- '--- m-------- f- d----- l-------‬
Çfarё libri pёrdorni? ‫أ- م---- ت-------
‫--- m----- t-------‬
   
Nuk e di pёr momentin, se si quhet. ‫ف- ا----- ل- أ---- ا---.‬
‫-- a------ l- '---------- a-----‬
S’mё kujtohet titulli. ‫ا------ ل- ي--- ب---- ا---.‬
‫-------- l- y------ b----- a----‬
E kam harruar. ‫ل-- ن-----.‬
‫---- n-------‬