Shqip » Arabisht   Nё aeroport


35 [tridhjetёepesё]

Nё aeroport

-

‫35 [خمسة وثلاثون]‬
‫35 [khmst wathlathwn]‬

‫فى المطار‬
‫faa almatar‬

35 [tridhjetёepesё]

Nё aeroport

-

‫35 [خمسة وثلاثون]‬
‫35 [khmst wathlathwn]‬

‫فى المطار‬
‫faa almatar‬

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipالعربية
Dua tё rezervoj njё fluturim pёr Athinё. ‫أ--- أ- أ--- ت---- ب------- إ-- أ----.‬
‫---- '--- '----- t---------- b----------- '----- '------‬
A ёshtё një fluturim direkt? ‫ه- ه- ط---- م------
‫-- h- t------ m-----‬
Njё vend afёr dritares, ku s’pihet duhan. ‫م- ف---- م--- ع-- ا------ ل--- ا-------.‬
‫-- f-------- m----- e---- a---------- l------ a-----------‬
   
Dua tё konfirmoj rezervimin. ‫أ--- أ- أ--- ا----.‬
‫---- '-- '------- a-----‬
Dua tё anulloj rezervimin. ‫أ--- إ---- ا----.‬
‫---- '------- a-----‬
Dua tё ndryshoj rezervimin. ‫أ--- ت---- ا----.‬
‫---- t----- a-----‬
   
Kur niset avioni tjetёr pёr Romё? ‫م-- ت--- ا------ ا------ إ-- ر-----
‫---- t----- a--------- a-------- '----- r---‬
A ka dhe dy vende bosh? ‫أ م- ز-- ه--- م-------
‫- m- z-- h---- m-------‬
Jo, kemi vetёm njё vend bosh. ‫ل- ،-- ي-- س-- م--- و---.‬
‫--- ,--- y--- s---- m----- w----‬
   
Kur do tё ulemi nё tokё? ‫م-- س------
‫---- s------‬
Kur arrijmё atje? ‫م-- س-----
‫--- s---‬
Kur niset autobusi nё qendёr? ‫م-- ت--- ا------ إ-- م--- ا--------
‫---- t---- a-------- '----- m----- a--------‬
   
Valixhja juaj ёshtё kjo? ‫ه- ه-- ح-------
‫-- h----- h-------‬
Çanta juaj ёshtё kjo? ‫ه- ه-- ح----- ا--------
‫-- h------- h------- a----------‬
Bagazhi juaj ёshtё ky? ‫ه- ه-- أ-------
‫-- h----- '--------‬
   
Sa bagazh mund tё marr? ‫م- و-- ا------ ا------ ب----
‫-- w--- a--------- a------- b---‬
Njёzet kile. ‫ع---- ك---.‬
‫------- k---‬
Çfarё, vetёm njёzet kile? ‫ك-- ف-- ع---- ك-----
‫--- f---- e----- k---‬