Shqip » Arabisht   Pёrgatitjet pёr udhёtim


47 [dyzetёeshtatё]

Pёrgatitjet pёr udhёtim

-

‫47 [سبعة وأربعون]‬
‫47 [sbieat wa'arbaeun]‬

‫اتحضير للسفر‬
‫athdir lilssufr‬

47 [dyzetёeshtatё]

Pёrgatitjet pёr udhёtim

-

‫47 [سبعة وأربعون]‬
‫47 [sbieat wa'arbaeun]‬

‫اتحضير للسفر‬
‫athdir lilssufr‬

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipالعربية
Ti duhet tё bёsh gati valixhen tonё! ‫ع--- أ- ت---- ح--------
‫---- '--- t------ h-------‬
S’duhet tё harrosh asgjё! ‫إ--- أ- ت--- ش------
‫----- '--- t---- s------‬
Tё duhet njё valixhe e madhe! ‫إ-- ت------ إ-- ح---- ك----.‬
‫------ t------- '----- h------ k-------‬
   
Mos harro pashaportёn! ‫ل- ت--- ج--- ا------
‫--- t---- j---- a------‬
Mos harro biletёn e fluturimit! ‫ل- ت--- ت---- ا--------
‫--- t---- t-------- a---------‬
Mos harro çeqet e udhёtimit! ‫ل- ت--- ا------ ا---------
‫--- t---- a----------- a----------‬
   
Merr kremin kundra-diellit me vete. ‫خ-- ا----- ا----- م- ا----.‬
‫----- a--------- a----- m-- a--------‬
Merr syzet e diellit me vete. ‫خ-- م-- ا------- ا------.‬
‫----- m---- a--------- a------------‬
Merr kapelen me vete. ‫خ-- ق--- ت---- م- ا----.‬
‫---- q------- t----- m-- a--------‬
   
A do ta marrёsh njё hartё rruge me vete? ‫ه- ت--- خ---- ل-------
‫-- t---- k------- l--------‬
A do ta marrёsh njё guidё me vete? ‫ه- ت--- د----- س------ ؟-
‫-- t---- d------ s------- ‬
A do ta marrёsh njё çadёr me vete? ‫ه- س---- م-- م--- ض- ا------
‫-- s-------- m---- m--------- d--- a------‬
   
Mos harro pantallonat, kёmishat, çorapet. ‫ل- ت--- ا------- و------- و-------.‬
‫--- t---- a--------- w-------- w---------‬
Mos harro kravatat, rripat, xhaketat. ‫ل- ت--- ر--- ا---- و------ و------.‬
‫--- t---- r----- a----- w------- w----------‬
Mos harro pizhamat, kёmishat e natёs dhe bluzat. ‫ل- ت--- م---- و----- ا----- و------- ا-------.‬
‫--- t---- m------ w------- a-------- w-------- a------------‬
   
Tё duhen kёpucё, sandale dhe çizme. ‫أ-- ب---- إ-- أ---- و ص--- و ج---.‬
‫--- b------ '----- '------- w s----- w j-------‬
Tё duhen shami hundёsh, sapun dhe njё gёrshёrё thonjsh. ‫أ-- ب---- إ-- م----- ص---- و--- ل------.‬
‫--- b------ '----- m-------- s---- w------- l---------‬
Tё duhet njё krёhёr, njё furçe dhёmbёsh dhe njё pastё dhёmbёsh. ‫أ-- ب---- إ-- م-- و----- و----- أ----.‬
‫---- b------ '----- m----- w-------- w------- '------‬