Shqip » Arabisht   Nё zyrёn e postёs


59 [pesёdhjetёenёntё]

Nё zyrёn e postёs

-

‫59 [تسعة وخمسون]‬
‫59 [tset wakhamasun]‬

‫في مكتب البريد‬
‫fi maktab albarid‬

59 [pesёdhjetёenёntё]

Nё zyrёn e postёs

-

‫59 [تسعة وخمسون]‬
‫59 [tset wakhamasun]‬

‫في مكتب البريد‬
‫fi maktab albarid‬

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipالعربية
Ku ёshtё zyra mё e afёrt postare? ‫أ-- ه- أ--- م--- ب-----
‫--- h- '----- m----- b---‬
A ёshtё larg deri te zyra mё e afёrt postare? ‫ه- ا------ ب---- إ-- أ--- م--- ب-----
‫-- a-------- b------ '----- '----- m----- b---‬
Ku ёshtё kutia mё e afёrt postare? ‫أ-- ه- أ--- ص---- ب-----
‫--- h- '----- s----- b---‬
   
Mё duhen disa pulla. ‫أ---- إ-- ب-- ا------ ا-------.‬
‫----- '----- b-- a-------- a------‬
Pёr njё kartolinё dhe njё letёr. ‫ل----- و-----.‬
‫-------- w---------‬
Sa ёshtё tarifa postare pёr nё Amerikё? ‫ك- ر-- ا----- إ-- أ-------
‫--- r---- a------ '----- '-------‬
   
Sa peshon paketa? ‫ك- ي-- ا------
‫--- y----- a------‬
A mund ta dёrgoj me postё ajrore? ‫أ------ إ----- ب------ ا------
‫--------- '-------- b-------- a----‬
Sa zgjat deri sa tё arrijё? ‫و-- ي----- ح-- ي----
‫--- y--------- h---- y--‬
   
Ku mund tё marr nё telefon? ‫أ-- ي----- ا------ ب--------
‫--- y-------- a--------- b------‬
Ku ёshtё kabina mё e afёrt telefonike? ‫أ-- ه- أ--- ك-- ل-------
‫---- h- '----- k---- l-------‬
A keni karta telefoni? ‫ه- ل--- ب---- ه-----
‫-- l----- b-------- h---‬
   
A keni njё numerator telefonik? ‫ه- ل--- د--- ا-------
‫--- l----- d---- a-----‬
A e dini prefiksin e Austrisё? ‫ه- ت--- ر-- ا----- ل-------
‫-- t----- r--- a------ l------‬
Njё moment, po e shikoj. ‫ل---- س---- ن---.‬
‫-------- s------ n------‬
   
Linja ёshtё gjithmonё e zёnё. ‫ا--- م---- ب-------.‬
‫------ m------- b----------‬
Cilit numёr i keni rёnё? ‫م- ه- ا---- ا--- ا-------
‫--- h- a------ a---- a--------‬
Duhet ti bini nё fillim zeros. ‫ع--- أ- ت---- ف- ا---- ا---- ص--.‬
‫---- '--- t------ f- a------- a------ s---‬