Shqip » Arabisht   Numra rreshtorё


61 [gjashtёdhjetёenjё]

Numra rreshtorё

-

‫61 [واحد وستون]‬
‫61 [wahd wstwn]‬

‫الأعداد الترتيبية‬
‫al'aedad altrtybyt‬

61 [gjashtёdhjetёenjё]

Numra rreshtorё

-

‫61 [واحد وستون]‬
‫61 [wahd wstwn]‬

‫الأعداد الترتيبية‬
‫al'aedad altrtybyt‬

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipالعربية
Muaji i parё ёshtё janari. ‫ا---- ا---- ه- ك---- ا-----.‬
‫--------- a------- h- k---- a--------‬
Muaji i dytё ёshtё shkurti. ‫ا---- ا----- ه- ش---.‬
‫--------- a-------- h- s----‬
Muaji i tretё ёshtё marsi. ‫ا---- ا----- ه- آ---.‬
‫--------- a---------- h- a----‬
   
Muaji i katёrt ёshtё prilli. ‫ا----- ا----- ه- ن----.‬
‫-------- a------- h- n----‬
Muaji i pestё ёshtё mai. ‫ا---- ا----- ه- أ---.‬
‫---------- a------- h- '-----‬
Muaji i gjashtё ёshtё qershori. ‫ا---- ا----- ه- ح-----.‬
‫---------- a------- h- h-------‬
   
Gjashtё muaj janё njё gjysmё viti. ‫ا----- ا---- ع---- ع- ن-- س--.‬
‫--------- a---- e------ e-- n-- s------‬
janar, shkurt, mars, ‫ك---- ا------ ش---- آ-----
‫----- a--------- s------- a-----‬
prill, maj dhe qershor. ‫ن----- أ---- ح-----.‬
‫------ '------ h-------‬
   
Muaji i shtatё ёshtё korriku. ‫ا---- ا----- ه- ت---.‬
‫--------- a------- h- t-----‬
Muaji i tetё ёshtё gushti. ‫ا---- ا----- ه- آ-.‬
‫---------- a--------- h- a--‬
Muaji i nёntё ёshtё shtatori. ‫ا---- ا----- ه- أ----.‬
‫--------- a------- h- '-----‬
   
Muaji i dhjetё ёshtё tetori. ‫ا---- ا----- ه- ت---- ا----.‬
‫---------- a------- h- t------ a-----‬
Muaji i njёmbёdhjetё ёshtё nёntori. ‫ا---- ا----- ع-- ه- ت---- ا-----.‬
‫--------- a----- e--- h- t------ a--------‬
Muaji i dymbёdhjetё ёshtё dhjetori. ‫ا---- ا----- ع-- ه- ك---- ا----.‬
‫---------- a------ e--- h- k---- a----‬
   
Dymbёdhjetё muaj janё njё vit. ‫ا----- ع-- ش---- ه- ع---- ع- س--.‬
‫------- e--- s------ h- e------ e-- s-----‬
korrik, gusht, shtator, ‫ت---- آ-- أ------
‫----- a--- '------‬
tetor, nёntor dhe dhjetor. ‫ت---- ا----- ت---- ا------ ك---- ا----.‬
‫------ a----- t------ a--------- k---- a----‬