Shqip » Arabisht   Mohore 1


64 [gjashtёdhjetёekatёr]

Mohore 1

-

‫64 [أربعة وستون]‬
‫64 [arbieat wastun]‬

‫النفي 1‬
‫alnnafi 1‬

64 [gjashtёdhjetёekatёr]

Mohore 1

-

‫64 [أربعة وستون]‬
‫64 [arbieat wastun]‬

‫النفي 1‬
‫alnnafi 1‬

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipالعربية
Nuk e kuptoj fjalёn. ‫ل- أ--- ا-----.‬
‫--- '----- a---------‬
Nuk e kuptoj fjalinё. ‫ل- أ--- ا-----.‬
‫--- '----- a---------‬
Nuk e kuptoj kuptimin. ‫ل- أ--- ا-----.‬
‫--- '----- a--------‬
   
mёsuesi ‫ا------ ا------
‫--------- a-------‬
A e kuptoni mёsuesin? ‫أ---- ا-------
‫-------- a-------‬
Po, e kuptoj mirё. ‫ن--- أ---- ج----.‬
‫------ '------- j-----‬
   
mёsuesja ‫ا------- ا-------
‫----------- a--------‬
A e kuptoni mёsuesen? ‫أ---- ا--------
‫--------- a---------‬
Po, e kuptoj mirё. ‫ن--- أ----- ج----.‬
‫------ '-------- j-----‬
   
njerёzit ‫ا-----
‫------‬
A i kuptoni njerёzit? ‫أ---- ا------
‫-------- a------‬
Jo, nuk i kuptoj dhe aq mirё. ‫ل-- ل- أ----- ك-- ي--.‬
‫--- l- '--------- k--- y---‬
   
shoqja ‫ا-------
‫----------‬
A ke shoqe? ‫أ---- ص------
‫------ s------‬
Po, kam. ‫ن--- ل-- ص----.‬
‫----- l---- s-------‬
   
e bija / vajza ‫ا------
‫---------‬
A keni vajzё? ‫أ---- ا-----
‫------ a-----‬
Jo, s’ kam. ‫ل----- ل-- ا---.‬
‫------ l---- a--‬