Shqip » Arabisht   i madh – i vogёl


68 [gjashtёdhjetёetetё]

i madh – i vogёl

-

‫68 [ثمانية وستون]‬
‫68 [thmanit wastwn]‬

‫كبيرـــــــصغير‬
‫kbirsghyr‬

68 [gjashtёdhjetёetetё]

i madh – i vogёl

-

‫68 [ثمانية وستون]‬
‫68 [thmanit wastwn]‬

‫كبيرـــــــصغير‬
‫kbirsghyr‬

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipالعربية
i madh dhe i vogёl ‫ك--- و-----
‫---- w-------‬
Elefanti ёshtё i madh. ‫ا---- ك---.‬
‫------- k----‬
Miu ёshtё i vogёl. ‫ا---- ص---.‬
‫------ s-----‬
   
i errёt dhe i çelёt ‫م--- و-----
‫------ w------‬
Nata ёshtё e errёt. ‫ا----- م----.‬
‫--------- m--------‬
Dita ёshtё me dritё. ‫ا---- م---.‬
‫------ m------‬
   
i vjetёr dhe i ri ‫ط--- ف- ا--- و----
‫---- f- a----- w-----‬
Gjyshi ynё ёshtё shumё i vjetёr. ‫ج--- ط--- ف- ا--- (ع---).‬
‫---- t--- f- a----- (e---)‬
Para 70 vjetёsh ai ishte akoma i ri. ‫و--- س---- ع---- ك-- ش----.‬
‫----- s----- e----- k-- s------‬
   
i bukur dhe i shёmtuar ‫ج--- و-----
‫---- w------‬
Flutura ёshtё e bukur. ‫ا------ ج----.‬
‫---------- j-------‬
Merimanga ёshtё e shёmtuar. ‫ا------- ق---.‬
‫---------- q----‬
   
i trashё dhe i hollё ‫س--- و-----
‫---- w------‬
Njё grua 100 kile ёshtё e shёndoshё. ‫إ---- و---- 100 ك----- س----.‬
‫-------- w------- 100 k------ s-------‬
Njё burrё 50 kile ёshtё i dobёt. ‫ر-- و--- 50 ك--- ه- ن---.‬
‫---- w----- 50 k--- h- n----‬
   
i shtrenjtё dhe i lirё ‫غ---(ب--- ا----)و-----
‫------(b--- a-----)w-----‬
Makina ёshtё e shtrenjtё. ‫ا------ ب---- ا----.‬
‫---------- b------ a---------‬
Gazeta ёshtё e lirё. ‫ا------ ر----.‬
‫---------- r-------‬