Shqip » Bjellorusisht   Bёj pazarin


51 [pesёdhjetёenjё]

Bёj pazarin

-

51 [пяцьдзесят адзін]
51 [pyats’dzesyat adzіn]

Закупы
Zakupy

51 [pesёdhjetёenjё]

Bёj pazarin

-

51 [пяцьдзесят адзін]
51 [pyats’dzesyat adzіn]

Закупы
Zakupy

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipбеларуская
Dua tё shkoj nё bibliotekё. Я х--- с------- у б---------.
Y- k----- s--------- u b----------.
Dua tё shkoj nё librari. Я х--- с------- у к-------.
Y- k----- s--------- u k--------.
Dua tё shkoj te kioska. Я х--- с------- у ш----.
Y- k----- s--------- u s-----.
   
Dua tё marr hua njё libёr. Я х--- ў---- у к--------- к----.
Y- k----- u------ u k--------- k----.
Dua tё blej njё libёr. Я х--- к----- к----.
Y- k----- k------ k----.
Dua tё blej njё gazetё. Я х--- к----- г-----.
Y- k----- k------ g-----.
   
Dua tё shkoj nё bibliotekё tё marr njё libёr. Я х--- с------- у б---------- к-- у---- к----.
Y- k----- s--------- u b----------- k-- u------ k----.
Dua tё shkoj nё librari tё blej njё libёr. Я х--- с------- у к-------- к-- к----- к----.
Y- k----- s--------- u k--------- k-- k------ k----.
Dua tё shkoj te kioska pёr tё blerё njё gazetё. Я х--- с------- у ш----- к-- к----- г-----.
Y- k----- s--------- u s------ k-- k------ g-----.
   
Dua tё shkoj te okulisti. Я х--- с------- у к---- о-----.
Y- k----- s--------- u k---- o-----.
Dua tё shkoj nё supermarket. Я х--- с------- у с----------.
Y- k----- s--------- u s----------.
Dua tё shkoj te furra e bukёs. Я х--- с------- у б-------.
Y- k----- s--------- u b---------.
   
Dua tё blej syze. Я х--- к----- а------.
Y- k----- k------ a-------.
Dua tё blej fruta dhe perime. Я х--- к----- с------- і г--------.
Y- k----- k------ s------- і g--------.
Dua tё blej simite dhe bukё. Я х--- к----- б------ і х---.
Y- k----- k------ b------- і k----.
   
Dua tё shkoj te okulisti pёr tё blerё syze. Я х--- с------- у к---- о------ к-- к----- а------.
Y- k----- s--------- u k---- o------ k-- k------ a-------.
Dua tё shkoj nё supermarket pёr tё blerё fruta dhe perime. Я х--- с------- у с----------- к-- к----- с------- і г--------.
Y- k----- s--------- u s----------- k-- k------ s------- і g--------.
Dua tё shkoj te furra e bukёs pёr tё blerё simite dhe bukё. Я х--- с------- у б-------- к-- к----- б------ і х---.
Y- k----- s--------- u b---------- k-- k------ b------- і k----.