Shqip » Bengali   Bёj pazarin


51 [pesёdhjetёenjё]

Bёj pazarin

-

৫১ [একান্ন]
51 [Ēkānna]

টুকিটাকি কাজের জন্য এখানে ওখানে যাওয়া
Ṭukiṭāki kājēra jan´ya ēkhānē ōkhānē yā´ōẏā

51 [pesёdhjetёenjё]

Bёj pazarin

-

৫১ [একান্ন]
51 [Ēkānna]

টুকিটাকি কাজের জন্য এখানে ওখানে যাওয়া
Ṭukiṭāki kājēra jan´ya ēkhānē ōkhānē yā´ōẏā

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipবাংলা
Dua tё shkoj nё bibliotekё. আম- ল---------- য--- চ-- ৷
Ā-- l---------- y--- c--i
Dua tё shkoj nё librari. আম- ব---- দ----- য--- চ-- ৷
Ā-- b------- d----- y--- c--i
Dua tё shkoj te kioska. আম- খ---- ক----- দ----- য--- চ-- ৷
Ā-- k-------- k------- d----- y--- c--i
   
Dua tё marr hua njё libёr. আম- এ--- ব- ধ-- ক--- চ-- ৷
Ā-- ē---- b--- d---- k----- c--i
Dua tё blej njё libёr. আম- এ--- ব- ক---- চ-- ৷
Ā-- ē---- b--- k----- c--i
Dua tё blej njё gazetё. আম- এ--- খ---- ক--- ক---- চ-- ৷
Ā-- ē---- k-------- k----- k----- c--i
   
Dua tё shkoj nё bibliotekё tё marr njё libёr. আম- এ--- ব- ধ-- ক--- ল---------- য--- চ-- ৷
Ā-- ē---- b--- d---- k----- l---------- y--- c--i
Dua tё shkoj nё librari tё blej njё libёr. আম- এ--- ব- ক---- ব---- দ----- য--- চ-- ৷
Ā-- ē---- b--- k----- b------- d----- y--- c--i
Dua tё shkoj te kioska pёr tё blerё njё gazetё. আম- এ--- খ---- ক--- ক---- খ---- ক----- দ----- য--- চ-- ৷
Ā-- ē---- k-------- k----- k----- k-------- k------- d----- y--- c--i
   
Dua tё shkoj te okulisti. আম- চ---- দ----- য--- চ-- ৷
Ā-- c------- d----- y--- c--i
Dua tё shkoj nё supermarket. আম- স---- ম------- য--- চ-- ৷
Ā-- s----- m------ y--- c--i
Dua tё shkoj te furra e bukёs. আম- ব------- য--- চ-- ৷
Ā-- b------- y--- c--i
   
Dua tё blej syze. আম- এ--- চ--- ক---- চ-- ৷
Ā-- ē---- c----- k----- c--i
Dua tё blej fruta dhe perime. আম- ক--- ফ- এ-- স--- ক---- চ-- ৷
Ā-- k---- p---- ē--- s----- k----- c--i
Dua tё blej simite dhe bukё. আম- র-- এ-- প------- ক---- চ-- ৷
Ā-- r--- ē--- p-------- k----- c--i
   
Dua tё shkoj te okulisti pёr tё blerё syze. আম- চ--- ক---- জ--- চ---- দ----- য--- চ-- ৷
Ā-- c----- k----- j----- c------- d----- y--- c--i
Dua tё shkoj nё supermarket pёr tё blerё fruta dhe perime. আম- ফ- এ-- স--- ক---- জ--- স---- ম------- য--- চ-- ৷
Ā-- p---- ē--- s----- k----- j----- s----- m------ y--- c--i
Dua tё shkoj te furra e bukёs pёr tё blerё simite dhe bukё. আম- র-- এ-- প------- ক---- জ--- ব------- য--- চ-- ৷
Ā-- r--- ē--- p-------- k----- j----- b------- y--- c--i