Shqip » Bengali   Numra rreshtorё


61 [gjashtёdhjetёenjё]

Numra rreshtorё

-

৬১ [একষট্টি]
61 [Ēkaṣaṭṭi]

ক্রমসূচক সংখ্যা
Kramasūcaka saṅkhyā

61 [gjashtёdhjetёenjё]

Numra rreshtorё

-

৬১ [একষট্টি]
61 [Ēkaṣaṭṭi]

ক্রমসূচক সংখ্যা
Kramasūcaka saṅkhyā

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipবাংলা
Muaji i parё ёshtё janari. প্--- ম-- হ- জ------- ৷
P------- m--- h--- j------ī
Muaji i dytё ёshtё shkurti. দ্----- ম-- হ- ফ--------- ৷
D------ m--- h--- p--------ī
Muaji i tretё ёshtё marsi. তৃ--- ম-- হ- ম---- ৷
T------ m--- h--- m---a
   
Muaji i katёrt ёshtё prilli. চত---- ম-- হ- এ----- ৷
C------- m--- h--- ē----a
Muaji i pestё ёshtё mai. পঞ--- ম-- হ- ম- ৷
P------ m--- h--- mē
Muaji i gjashtё ёshtё qershori. ষষ-- ম-- হ- জ-- ৷
Ṣ----- m--- h--- j--a
   
Gjashtё muaj janё njё gjysmё viti. ছয় ম--- অ----- ব-- হ- ৷
C---- m--- a------ b------ h--a
janar, shkurt, mars, জা------- ফ---------- ম----
J-------- p---------- m---a
prill, maj dhe qershor. এপ----- ম-- জ--
Ē------ m-- j--a
   
Muaji i shtatё ёshtё korriku. সপ--- ম-- হ- জ---- ৷
S------ m--- h--- j----i
Muaji i tetё ёshtё gushti. অষ--- ম-- হ- আ---- ৷
A----- m--- h--- ā----a
Muaji i nёntё ёshtё shtatori. নব- ম-- হ- স--------- ৷
N----- m--- h--- s--------a
   
Muaji i dhjetё ёshtё tetori. দশ- ম-- হ- অ------ ৷
D----- m--- h--- a------a
Muaji i njёmbёdhjetё ёshtё nёntori. এক--- ম-- হ- ন------ ৷
Ē------ m--- h--- n--------a
Muaji i dymbёdhjetё ёshtё dhjetori. দ্---- ম-- হ- ড------- ৷
D------ m--- h--- ḍ-------a
   
Dymbёdhjetё muaj janё njё vit. বা-- ম--- এ- ব-- ৷
B--- m--- ē-- b-----a
korrik, gusht, shtator, জু---- আ----- স---------
J------ ā------ s--------a
tetor, nёntor dhe dhjetor. অক------ ন------- ড-------
A-------- n---------- ḍ-------a