Shqip » Bengali   mё duhet – dua


69 [gjashtёdhjetёenёntё]

mё duhet – dua

-

৬৯ [ঊনসত্তর]
69 [Ūnasattara]

প্রযোজন – চাওয়া
Prayōjana – cā´ōẏā

69 [gjashtёdhjetёenёntё]

mё duhet – dua

-

৬৯ [ঊনসত্তর]
69 [Ūnasattara]

প্রযোজন – চাওয়া
Prayōjana – cā´ōẏā

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipবাংলা
Mё duhet njё krevat. আম-- এ--- ব------ প------ ৷
Ā---- ē---- b-------- p-------a
Unё dua tё fle. আম- ঘ----- চ-- ৷
Ā-- g------ c--i
A ka njё krevat kёtu? এখ--- ক--- ব----- আ--?
Ē----- k--- b------ ā---?
   
Mё duhet njё llampё. আম-- এ--- ব---- প------ ৷
Ā---- ē---- b----- p-------a
Unё dua tё lexoj. আম- প---- চ-- ৷
Ā-- p----- c--i
A ka njё llambё kёtu? এখ--- ক--- আ-- আ--?
Ē----- k--- ā-- ā---?
   
Mё duhet njё telefon. আম-- এ--- ট-------- প------ ৷
Ā---- ē---- ṭ---------- p-------a
Dua tё marr nё telefon. আম- এ--- ফ-- ক--- চ-- ৷
Ā-- ē---- p---- k----- c--i
A ka njё telefon kёtu? এখ--- ক- ক--- ট------ আ--?
Ē----- k- k--- ṭ-------- ā---?
   
Mё duhet njё kamera. আম-- এ--- ক-------- প------ ৷
Ā---- ē---- k-------- p-------a
Dua tё fotografoj. আম- ছ-- ত---- চ-- ৷
Ā-- c---- t----- c--i
A ka kёtu njё kamera? এখ--- ক- ক------- আ--?
Ē----- k- k------ ā---?
   
Mё duhet njё kompjuter. আম-- এ--- ক---------- প------ ৷
Ā---- ē---- k------------ p-------a
Dua tё dёrgoj njё e-mail. আম- এ--- ই – ম-- প----- চ-- ৷
Ā-- ē---- i – m--- p------ c--i
A ndodhet njё kompjuter kёtu? এখ--- ক- এ--- ক-------- আ--?
Ē----- k- ē---- k---------- ā---?
   
Mё duhet njё stilolaps. আম-- এ--- ক---- প------ ৷
Ā---- ē---- k------- p-------a
Dua tё shkruaj diçka. আম- ক--- ল---- চ-- ৷
Ā-- k---- l------ c--i
A ka kёtu njё copё letёr dhe njё stilolaps? এখ--- ক- ক--- ক-- আ--?
Ē----- k- k----- k----- ā---?