Shqip » Katalane   Muajt


11 [njёmbёdhjetё]

Muajt

-

11 [onze]

Els mesos

11 [njёmbёdhjetё]

Muajt

-

11 [onze]

Els mesos

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipcatalà
janar Ge--r
shkurt Fe---r
mars Ma-ç
   
prill Ab--l
maj Ma-g
qershor Ju-y
   
Kёto janё gjashtё muaj. Ai-- s-- s-- m----.
janar, shkurt, mars, Ge---- f------ m---,
prill, maj dhe qershor. ab---- m--- i j---.
   
korriku Ju---l
gushti Ag--t
shtatori Se-----e
   
tetori Oc----e
nёntori No-----e
dhjetori De-----e
   
Edhe kёto janё gjashtё muaj. Ai-- s-- t---- s-- m----.
korrik, gusht, shtator Ju----- a----- s-------,
tetor, nёntor dhe dhjetor. oc------ n------- i d-------.