Shqip » Katalane   Nё tren


34 [tridhjetёekatёr]

Nё tren

-

34 [trenta-quatre]

Al tren

34 [tridhjetёekatёr]

Nё tren

-

34 [trenta-quatre]

Al tren

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipcatalà
A ёshtё ky treni pёr Berlin? Qu- é- a----- e- t--- a B-----?
Kur niset treni? Qu-- s--- e- t---?
Kur arrin nё Berlin? Qu-- a----- e- t--- a B-----?
   
Mё falni, a mund tё kaloj? Pe---- q-- p-- p-----?
Mё duket se ky ёshtё vendi im. Cr-- q-- é- e- m-- s-----.
Mё duket se ju jeni ulur nё vendin tim. Cr-- q-- v---- e--- a------ a- m-- l---.
   
Ku ёshtё vagoni me shtretёr? On é- e- c---------?
Vagoni me shtretёr ёshtё nё fund tё trenit. El c--------- é- a l- c-- d-- t---.
Ku ёshtё vagoni restorant? – Nё fillim. On é- e- r---------? – E- e- c--.
   
A mund tё fle poshtё? Pu- d----- a s---?
A mund tё fle nё mes? Pu- d----- a- m--?
A mund tё fle lart? Pu- d----- a d---?
   
Kur arrijmё nё kufi? Qu-- s---- a l- f-------?
Sa zgjat udhёtimi pёr nё Berlin? Qu--- d--- e- v----- a B-----?
A ёshtё treni me vonesё? Qu- e- t--- t- r-----?
   
A keni ndonjё gjё pёr tё lexuar? Te--- r-- p-- l-----?
A mund tё marrёsh ndonjё gjё pёr tё ngrёnё dhe pirё kёtu? Qu- e- p-- d------ d- m----- i b---- a---?
A mund tё mё zgjoni nё orёn 7.00? Em p---- d-------- a l-- 7:00 d-- m---?