Shqip » Katalane   Bёj pazarin


51 [pesёdhjetёenjё]

Bёj pazarin

-

51 [cinquanta-u]

Fer compres

51 [pesёdhjetёenjё]

Bёj pazarin

-

51 [cinquanta-u]

Fer compres

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipcatalà
Dua tё shkoj nё bibliotekё. Vu-- a--- a l- b---------.
Dua tё shkoj nё librari. Vu-- a--- a l- l--------.
Dua tё shkoj te kioska. Vu-- a--- a- q-----.
   
Dua tё marr hua njё libёr. Vu-- m-------- u- l-----.
Dua tё blej njё libёr. Vu-- c------ u- l-----.
Dua tё blej njё gazetё. Vu-- c------ u- d----.
   
Dua tё shkoj nё bibliotekё tё marr njё libёr. Vu-- a--- a l- b--------- p-- m-------- u- l-----.
Dua tё shkoj nё librari tё blej njё libёr. Vu-- a--- a l- l-------- p-- c------ u- l-----.
Dua tё shkoj te kioska pёr tё blerё njё gazetё. Vu-- a--- a- q----- a c------ e- d----.
   
Dua tё shkoj te okulisti. Vu-- a--- a c- l------.
Dua tё shkoj nё supermarket. Vu-- a--- a- s----------.
Dua tё shkoj te furra e bukёs. Vu-- a--- a- f--- d- p- / a l- f----.
   
Dua tё blej syze. Vu-- c------ u- p----- d--------.
Dua tё blej fruta dhe perime. Vu-- c------ f------ i v-------.
Dua tё blej simite dhe bukё. Vu-- c------ p----- i p-.
   
Dua tё shkoj te okulisti pёr tё blerё syze. Vu-- a--- c- l------ p-- c------ u- p----- d--------.
Dua tё shkoj nё supermarket pёr tё blerё fruta dhe perime. Vu-- a--- a- s---------- p-- c------ f------ i v-------.
Dua tё shkoj te furra e bukёs pёr tё blerё simite dhe bukё. Jo v--- a--- a l- f---- p-- c------ p----- i p-.