Shqip » Çekisht   Familja


2 [dy]

Familja

-

2 [dvě]

Rodina

2 [dy]

Familja

-

2 [dvě]

Rodina

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipčeština
gjyshi dě----k
gjyshja ba----a
ai dhe ajo on a o-a
   
babai ot-c
nёna ma--a
ai dhe ajo on a o-a
   
i biri / djali syn
e bija / vajza dc--a
ai dhe ajo on a o-a
   
vёllai br--r
motra se---a
ai dhe ajo on a o-a
   
xhaxhai, daja st--c
tezja, halla te-a
ai dhe ajo on a o-a
   
Ne jemi njё familje. My j--- r-----.
Familja nuk ёshtё e vogёl. Ro---- n--- m---.
Familja ёshtё e madhe. Ro---- j- v----.