Shqip » Çekisht   Bisedё e shkurtёr 2


21 [njёzetenjё]

Bisedё e shkurtёr 2

-

21 [dvacet jedna]

Konverzace 2

21 [njёzetenjё]

Bisedё e shkurtёr 2

-

21 [dvacet jedna]

Konverzace 2

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipčeština
Nga vini? Od--- j---?
Nga Bazeli. Z B-------.
Bazeli ndodhet nё Zvicёr. Ba----- l--- v- Š--------.
   
A mund t’ju prezantoj me zotin Myler? Mo-- v-- p--------- p--- M------?
Ai ёshtё i huaj. Je t- c------.
Ai flet disa gjuhё. Ov---- n------ ř---. / M---- n------- j-----.
   
Ёshtё hera e parё qe jeni kёtu? Js-- t--- p-----?
Jo, vitin e kaluar isha kёtu. Ne- b-- j--- t--- u- m----- r--.
Por vetёm pёr njё javё. Al- j-- n- t----.
   
A ju pёlqen kёtu te ne? Ja- s- V-- u n-- l---?
Shumё mirё. Njerёzit janё tё sjellshёm. Ve--- s- m- t--- l---. L--- j--- m---.
Dhe natyra mё pёlqen shumё. A k------ s- m- t--- l---.
   
Çfarё profesioni keni? Čí- j---? / J--- j- v--- p-------?
Jam pёrkthyes. Js-- p----------.
Unё pёrkthej libra. Př------- k----.
   
Vetёm jeni kёtu? Js-- t--- s-- / s---?
Jo, gruaja ime / burri im ёshtё gjithashtu kёtu. Ne- m--- ž--- / m-- m-- j- t--- t---.
Dhe atje janё tё dy fёmijёt e mi. A t-- j--- m- d-- d---.