Shqip » Çekisht   Vende dhe gjuhё


5 [pesё]

Vende dhe gjuhё

-

5 [pět]

Země a jazyky

5 [pesё]

Vende dhe gjuhё

-

5 [pět]

Země a jazyky

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipčeština
Xhoni ёshtё nga Londra. Jo-- j- z L------.
Londra ndodhet nё Britaninё e Madhe. Lo---- l--- v- V---- B-------.
Ai flet anglisht. On m---- a-------.
   
Maria ёshtё nga Madridi. Ma--- j- z M------.
Madridi ndodhet nё Spanjё. Ma---- l--- v- Š--------.
Ajo flet spanjisht. On- m---- š--------.
   
Petri dhe Marta janё nga Berlini. Pe-- a M---- j--- z B------.
Berlini ndodhet nё Gjermani. Be---- l--- v N------.
Flisni ju te dy gjermanisht? Ml----- o-- / o-- n------?
   
Londra ёshtё njё kryeqytet. Lo---- j- h----- m----.
Madridi dhe Berlini janё gjithashtu kryeqytete. Ma---- a B----- j--- t--- h----- m----.
Kryeqytetet janё tё mёdhenj dhe tё zhurmshёm. Hl---- m---- j--- v---- a h-----.
   
Franca ndodhet nё Europё. Fr----- l--- v E-----.
Egjipti ndodhet nё Afrikё. Eg--- l--- v A-----.
Japonia ndodhet nё Azi. Ja------ l--- v A---.
   
Kanadaja ndodhet nё Amerikёn e Veriut. Ka---- l--- v S------ A------.
Panamaja ndodhet nё Amerikёn Qendrore. Pa---- l--- v- S------ A------.
Brazili ndodhet nё Amerikёn e Jugut. Br------ l--- v J---- A------.