Shqip » Çekisht   Bёj pazarin


51 [pesёdhjetёenjё]

Bёj pazarin

-

51 [padesát jedna]

Drobné vyřizování

51 [pesёdhjetёenjё]

Bёj pazarin

-

51 [padesát jedna]

Drobné vyřizování

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipčeština
Dua tё shkoj nё bibliotekё. Ch-- j-- d- k-------.
Dua tё shkoj nё librari. Ch-- j-- d- k-----------.
Dua tё shkoj te kioska. Ch-- j-- k- s-----.
   
Dua tё marr hua njё libёr. Ch-- s- p----- n------ k----.
Dua tё blej njё libёr. Ch-- k----- n------ k----.
Dua tё blej njё gazetё. Ch-- s- k----- n-----.
   
Dua tё shkoj nё bibliotekё tё marr njё libёr. Ch-- d- k------- p----- s- k----.
Dua tё shkoj nё librari tё blej njё libёr. Ch-- d- k----------- k----- s- k----.
Dua tё shkoj te kioska pёr tё blerё njё gazetё. Ch-- k- s----- k----- s- n-----.
   
Dua tё shkoj te okulisti. Ch-- d- o-----.
Dua tё shkoj nё supermarket. Ch-- d- s-----------.
Dua tё shkoj te furra e bukёs. Ch-- d- p------.
   
Dua tё blej syze. Ch-- s- k----- b----.
Dua tё blej fruta dhe perime. Ch-- k----- o---- a z-------.
Dua tё blej simite dhe bukё. Ch-- k----- h----- a c----.
   
Dua tё shkoj te okulisti pёr tё blerё syze. Ch-- d- o----- k----- s- b----.
Dua tё shkoj nё supermarket pёr tё blerё fruta dhe perime. Ch-- d- s----------- k----- s- o---- a z-------.
Dua tё shkoj te furra e bukёs pёr tё blerё simite dhe bukё. Ch-- d- p-------- k----- s- h----- a c----.