Shqip » Çekisht   Numra rreshtorё


61 [gjashtёdhjetёenjё]

Numra rreshtorё

-

61 [šedesát jedna]

Řadové číslovky

61 [gjashtёdhjetёenjё]

Numra rreshtorё

-

61 [šedesát jedna]

Řadové číslovky

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipčeština
Muaji i parё ёshtё janari. Pr--- m---- j- l----.
Muaji i dytё ёshtё shkurti. Dr--- m---- j- ú---.
Muaji i tretё ёshtё marsi. Tř--- m---- j- b-----.
   
Muaji i katёrt ёshtё prilli. Čt---- m---- j- d----.
Muaji i pestё ёshtё mai. Pá-- m---- j- k-----.
Muaji i gjashtё ёshtё qershori. Še--- m---- j- č-----.
   
Gjashtё muaj janё njё gjysmё viti. Še-- m----- j- p-- r---.
janar, shkurt, mars, Le---- ú---- b-----,
prill, maj dhe qershor. du---- k----- a č-----.
   
Muaji i shtatё ёshtё korriku. Se--- m---- j- č-------.
Muaji i tetё ёshtё gushti. Os-- m---- j- s----.
Muaji i nёntё ёshtё shtatori. De---- m---- j- z---.
   
Muaji i dhjetё ёshtё tetori. De---- m---- j- ř----.
Muaji i njёmbёdhjetё ёshtё nёntori. Je------- m---- j- l-------.
Muaji i dymbёdhjetё ёshtё dhjetori. Dv------ m---- j- p-------.
   
Dymbёdhjetё muaj janё njё vit. Dv----- m----- j- j---- r--.
korrik, gusht, shtator, Če------- s----- z---,
tetor, nёntor dhe dhjetor. ří---- l------- a p-------.