Shqip » Çekisht   mё duhet – dua


69 [gjashtёdhjetёenёntё]

mё duhet – dua

-

69 [šedesát devět]

potřebovat – chtít

69 [gjashtёdhjetёenёntё]

mё duhet – dua

-

69 [šedesát devět]

potřebovat – chtít

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipčeština
Mё duhet njё krevat. Po------- p-----.
Unё dua tё fle. Ch-- s---.
A ka njё krevat kёtu? Je t--- n----- p-----?
   
Mё duhet njё llampё. Po------- l----.
Unё dua tё lexoj. Ch-- č---.
A ka njё llambё kёtu? Je t--- n----- l----?
   
Mё duhet njё telefon. Po------- t------.
Dua tё marr nё telefon. Ch-- t----------.
A ka njё telefon kёtu? Je t--- n----- t------?
   
Mё duhet njё kamera. Po------- f----.
Dua tё fotografoj. Ch-- f----.
A ka kёtu njё kamera? Je t--- n----- f----?
   
Mё duhet njё kompjuter. Po------- p------.
Dua tё dёrgoj njё e-mail. Ch-- p----- e-----.
A ndodhet njё kompjuter kёtu? Je t--- n----- p------?
   
Mё duhet njё stilolaps. Po------- p---.
Dua tё shkruaj diçka. Ch-- n--- n-----.
A ka kёtu njё copё letёr dhe njё stilolaps? Je t--- n----- p---- a p---?