Shqip » Danisht   Persona


1 [njё]

Persona

-

1 [et]

Personer

1 [njё]

Persona

-

1 [et]

Personer

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipdansk
unё jeg
unё dhe ti je- o- du
ne tё dy vi to
   
ai han
ai dhe ajo ha- o- h-n
ata tё dy de to
   
burri ma---n
gruaja kv----n
fёmija ba---t
   
njё familje en f-----e
familja ime mi- f-----e
Familja ime ёshtё kёtu. Mi- f------ e- h--.
   
Unё jam kёtu. Je- e- h--.
Ti je kёtu. Du e- h--.
Ai ёshtё kёtu dhe ajo ёshtё kёtu. Ha- e- h-- o- h-- e- h--.
   
Ne jemi kёtu. Vi e- h--.
Ju jeni kёtu. I e- h--.
Ata janё tё gjithё kёtu. De e- h-- a---------.