Shqip » Danisht   Bёj pazarin


51 [pesёdhjetёenjё]

Bёj pazarin

-

51 [enoghalvtreds]

På indkøb

51 [pesёdhjetёenjё]

Bёj pazarin

-

51 [enoghalvtreds]

På indkøb

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipdansk
Dua tё shkoj nё bibliotekё. Je- v-- p- b----------.
Dua tё shkoj nё librari. Je- v-- i b---------.
Dua tё shkoj te kioska. Je- v-- i k------.
   
Dua tё marr hua njё libёr. Je- v-- l--- e- b--.
Dua tё blej njё libёr. Je- v-- k--- e- b--.
Dua tё blej njё gazetё. Je- v-- k--- e- a---.
   
Dua tё shkoj nё bibliotekё tё marr njё libёr. Je- v-- p- b---------- f-- a- l--- e- b--.
Dua tё shkoj nё librari tё blej njё libёr. Je- v-- i b--------- f-- a- k--- e- b--.
Dua tё shkoj te kioska pёr tё blerё njё gazetё. Je- v-- i k------ f-- a- k--- e- a---.
   
Dua tё shkoj te okulisti. Je- v-- t-- o--------.
Dua tё shkoj nё supermarket. Je- v-- i s------------.
Dua tё shkoj te furra e bukёs. Je- v-- t-- b------.
   
Dua tё blej syze. Je- v-- k--- e- p-- b------.
Dua tё blej fruta dhe perime. Je- v-- k--- f---- o- g---------.
Dua tё blej simite dhe bukё. Je- v-- k--- r---------- o- b---.
   
Dua tё shkoj te okulisti pёr tё blerё syze. Je- v-- t-- o-------- f-- a- k--- e- p-- b------.
Dua tё shkoj nё supermarket pёr tё blerё fruta dhe perime. Je- v-- i s------------ f-- a- k--- f---- o- g---------.
Dua tё shkoj te furra e bukёs pёr tё blerё simite dhe bukё. Je- v-- t-- b------ f-- a- k--- r---------- o- b---.