Shqip » Danisht   Lexoj dhe shkruaj


6 [gjashtё]

Lexoj dhe shkruaj

-

6 [seks]

Læse og skrive

6 [gjashtё]

Lexoj dhe shkruaj

-

6 [seks]

Læse og skrive

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipdansk
Unё lexoj. Je- l----.
Unё lexoj njё shkronjё. Je- l---- e- b------.
Unё lexoj njё fjalё. Je- l---- e- o--.
   
Unё lexoj njё fjali. Je- l---- e- s------.
Une lexoj njё letёr. Je- l---- e- b---.
Une lexoj njё libёr. Je- l---- e- b--.
   
Unё lexoj. Je- l----.
Ti lexon. Du l----.
Ai lexon. Ha- l----.
   
Unё shkruaj. Je- s------.
Unё shkruaj njё shkronjё. Je- s------ e- b------.
Unё shkruaj njё fjalё. Je- s------ e- o--.
   
Unё shkruaj njё fjali. Je- s------ e- s------.
Unё shkruaj njё letёr. Je- s------ e- b---.
Unё shkruaj njё libёr. Je- s------ e- b--.
   
Unё shkruaj. Je- s------.
Ti shkruan. Du s------.
Ai shkruan. Ha- s------.