Shqip » Danisht   i madh – i vogёl


68 [gjashtёdhjetёetetё]

i madh – i vogёl

-

68 [otteogtres]

stor – lille

68 [gjashtёdhjetёetetё]

i madh – i vogёl

-

68 [otteogtres]

stor – lille

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipdansk
i madh dhe i vogёl st-- o- l---e
Elefanti ёshtё i madh. El------- e- s---.
Miu ёshtё i vogёl. Mu--- e- l----.
   
i errёt dhe i çelёt mø-- o- l-s
Nata ёshtё e errёt. Na---- e- m---.
Dita ёshtё me dritё. Da--- e- l--.
   
i vjetёr dhe i ri ga---- o- u-g
Gjyshi ynё ёshtё shumё i vjetёr. Vo--- m----- / f----- e- m---- g-----.
Para 70 vjetёsh ai ishte akoma i ri. Fo- 70 å- s---- v-- h-- s----- u--.
   
i bukur dhe i shёmtuar sm-- o- g--m
Flutura ёshtё e bukur. So---------- e- s---.
Merimanga ёshtё e shёmtuar. Ed--------- e- g---.
   
i trashё dhe i hollё ty- o- t--d
Njё grua 100 kile ёshtё e shёndoshё. En k----- p- 100 k--- e- t--.
Njё burrё 50 kile ёshtё i dobёt. En m--- p- 50 k--- e- t---.
   
i shtrenjtё dhe i lirё dy- o- b----g
Makina ёshtё e shtrenjtё. Bi--- e- d--.
Gazeta ёshtё e lirё. Av---- e- b-----.